26 milioane de euro pentru noua parcare subterana a Bucurestiului. In 9 luni va fi gata

dav

Proiectul început în urmă cu 2 săptămâni propune realizarea unei parcări cu două niveluri subterane amplasate sub bulevardul Decebal, între Piața Muncii și strada Dristorului.
Parcarea va avea o lungime de 550 de metri și o lățime de 17,7 metri, vor fi 718 locuri, din care 24 pentru persoane cu dizabilități și 6 locuri de parcare pentru motociclete. Jumătate din numărul locurilor de parcare vor fi date cu abonament pentru locatarii din zonă iar cealaltă jumătate va fi cu plată. Atât accesul cât și ieșirea din parcare se va realiza din ambele sensuri ale bulevardului Decebal prin cele două scuaruri existente.
Pentru realizarea acestui proiect Primăria sectorului 3 a închis 3 benzi de circulație între piața Muncii și strada Dristorului circulându-se azi pe câte 2 benzi pe fiecare sens. Peste circa 6 luni va fi închisă întreaga circulație pe Bulevardul Decebal. Termenul de execuție este de 22 luni.
Termenul de executie al parcării este de circa 9 luni, parcarea va putea fi folosită și pentru Campionatul European ce va fi găzduit în 2020 în Capitala. Distanta până la Stadionul Național fiind de aproximativ 1 km.
Sursa: bucurestifm.ro

<