Comorile Egiptului
Ultima minune a lui Sorin Oprescu: A salvat un om grav bolnav, pe Dan Voiculescu, peste noapte! – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Sanatate

Ultima minune a lui Sorin Oprescu: A salvat un om grav bolnav, pe Dan Voiculescu, peste noapte!

Dan Voiculescu i-a pus pe gânduri pe unii medici. Aceștia se întreabă cum a fost posibil ca pacientul să plece din spital pe propriile picioare, în ciuda unui diagnostic extrem de grav.  Omul de afaceri a mărturisit însă că un cocktail de medicamente administrat de medicul Sorin Oprescu a făcut minuni, potrivit TVR.

Dan Voiculescu era pe patul de spital când a aflat că va fi eliberat. Se întâmpla în jurul orei 14.00. Surse medicale din Spitalul Universitar vorbeau despre imposibilitatea lui de a se deplasa la locul de detenție pentru a semna actele de liberare. Așa că angajații penitenciarului au venit la spital cu documentele. Câteva ore mai târziu însă, Dan Voiculescu a plecat acasă pe propriile picioare.

„Domnul Oprescu a reusit printr-un cocktail de NoSpa sa ma linisteasca pentru cateva zile.  Eu sigur voi fi operat. Ca sa fiu mai clar, pe limba tuturor, ce am avut eu a fost un fel de preinfarct, dar pe intestin. Ca atare, trebuie operat pentru ca o recidiva poate fi fatala.”, mărturisea Dan Voiculescu la ieşirea din spital.

Doctorii spun că tratamentul pe care Dan Voiculescu susține că i l-a administrat medicul Sorin Oprescu se utilizează în asociere cu alte medicamente în tratamentul spasmului musculaturii, ulcerului gastric sau duodenal, gastrită, colită sau a durerilor de cap. Voiculescu spune că boala lui este mult mai gravă.

Loading...

`Pentru corecta informare a publicului, am cerut date despre starea de sănătate a lui Dan Voiculescu atât la Spitalul Penitenciar Rahova, cât și la Spitalul Universitar.  Nu am primit,  însă, răspunsuri.`, susțin jurnaliștii TVR

Dan Voiculescu a fost internat vineri la Spitalul Universitar. Decizia a fost luată de medicii de la spitalul penitenciarului Rahova, care au considerat că nu îi pot asigura un tratament corespunzător.

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 Comorile Egiptului

Ultimele stiri

Share Page

Close