Candidatul PNL la Primăria Sectorului 3, s-a băgat în fața oamenilor care așteptau la rând, la secția de votare, fără să îi pese chiar și după ce o femeie i-a atras atenția. Aceeași reacție a avut-o și când i-a fost atrasă atenția chiar și de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, aflată la coadă.

<

Cu toate că la intrarea în secția de votare se aflau mai mulți oameni care așteptau la rând pentru a vota, Adrian Moraru a intrat direct în sală, fără să îi pese de oamenii care așteptau.

O femeie aflată la  rând a încercat să îi atragă atenția: „Noi pentru ce stăm aici? Nu stăm la rând? Așa se intră?”. Din nefericire, candidatul PNL la Primăria Sectorului 3 nu a avut nicio reacție, ignorând complet alegătorii.

La ieșirea din secția de votare, Adrian Moraru a fost așteptat de reprezentanții presei, iar explicația pe care a avut-o pentru modul în care s-a comportat cu oamenii care așteptau la rând să voteze a fost una incredibilă. „N-am sărit nicio coadă. Aveam programare”, a declarat Adrian Moraru.

După ce reprezentanții presei i-au atras atenția că la vot nu se vine ca la doctor, cu programare, candidatul PNL s-a enervat și a plecat.

Transparenta face diferenta