Începând de vineri, de la ora 20.00, se vor institui restricții de circulație pe Strada Doamna Ghica, pe segmentul cuprins între Aleea Gherase și Strada Constanța, pentru că în zonă continuă lucrările de contrucție a pasajului, anunță Brigada Rutieră a Capitalei.

<

„În vederea continuării lucrărilor aferente construcției Pasajului Doamna Ghica, începând cu data de astăzi, ora 20.00, se vor institui restricții de circulație pe Str. Doamna Ghica, segmentul cuprins între Aleea Gherase și Str. Constanța, cu asigurarea circulației pe o bandă cu lățimea de minim 3,5 metri. De asemenea, traficul autovehiculelor va fi restricționat pe Aleea Gherase între Șos. Gherase și Str. Doamna Ghica”, conform sursei citate.

Brigada Rutieră menționează că se mențin restricțiile anterioare, respectiv pe Strada Doamna Ghica, sensul dinspre Strada Constanța și Șoseaua Colentina.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

„Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă”, potrivit sursei menționate.

Transparenta face diferenta