Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a spus joi că Dacian Cioloş ar putea fi ”opţiunea principală” de prim-ministru din partea PNL şi că este foarte posibil ca liberalii să aibă cu proiect comun cu premierul după alegerile parlamentare.

<

”(Dacian Cioloş, n.r.) poate să fie opţiunea noastră principală de prim-ministru dacă românii ne vor acorda încredere şi dacă după alegeri se poate construi o majoritate în jurul PNL”, a declarat Buşoi.

El a spus că există şi varianta unui proiect comun cu Cioloş, fără ca acesta să fie obligat să se înscrie în PNL.

”Este foarte posibil să facem un proiect comun cu premierul Dacian Cioloş după aceste alegeri. (…) Putem construi un proiect politic cu domnia sa fără să fie neapărat membru al PNL, ne putem coordona mesaje mai ales că sunt foarte multe teme în care gândim şi acţionăm în aceeaşi direcţie”, a mai spus Buşoi.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că, personal, crede că Dacian Cioloş ar face bine să continue proiectele, dar atunci să îşi declare măcar „simpatia sau adeziunea sau preferinţa” pentru partidul cu care ar putea să colaboreze în viitor, după alegerile parlamentare.

Transparenta face diferenta