Intra in contact cu noi

Sectorul 3

Peste 700 locuri noi de parcare in Bucuresti: Primaria Sectorului 3 a deschis parcarea din bulevardul Decebal

Publicat cu

pe

Parcarea subterană de 717 locuri, construită de Primăria Sectorului 3 sub bd. Decebal, a fost deschisă miercuri, la ora 12.00. Deocamdată șoferii nu plătesc nimic, dar de anul viitor s-ar putea percepe un tarif de 5 lei pe oră, a anunțat primarul Robert Negoiță la inaugurare. Parcarea este gata din primăvară, dar nu a fost deschisă fiindcă nu avea autorizație de securitate la incendiu. Săptămâna trecută a trecut testele ISU pentru siguranța la incendiu și s-a făcut recepția, astfel că poate fi deschisă.

”Astăzi deschidem parcarea de la Decebal, la care muncim de 2 ani de zile. De azi o deschidem pentru public, la liber, nu va plăti nimeni. Dar nimeni nu poate să lase mașina mai mult de 3 zile fără să ne anunțe. Avem sisteme de supraveghere care ne anunță când s-a depășit perioada de 3 zile. Dacă o lasă, o scoatem pe cheltuiala proprietarului. În viitor va fi cu tarif, dar până la finalul anului nu intenționăm să punem niciun fel de tarif, barierele nu vor fi lăsate. Ne gândim la un anumit tarif. Abonament pe an de 1400 lei, pe oră – 5 lei, pe zi 30 sau 40 lei. Probabil și încă 2-3 luni din anul viitor nu va fi tarif. Este și o compensare pentru disconfortul produs de șantier în zonă”, a declarat Robert Negoiță la inaugurare.

Edilul a spus că tarifele încă nu au fost aprobate, astfel că nu este clar dacă acestea vor fi cifrele în final.

Când se va percepe tarif, un etaj va fi rezervat pentru parcările de reședință.

Reclama

”Este unicat în România. Este cea mai bună modalitate de a face parcare în oraș. A fost făcută de societatea primăriei, la un cost rezonabil, arată foarte bine. În parcare poate fi amenajată o spălătorie, un service/vulcanizare”, a mai spus primarul.

Parcarea are două niveluri în subteran, 717 locuri și 4 rampe de acces din bd. Decebal: două spre Piața Muncii și două spre Piața Alba Iulia. Construirea lucrării a costat 93.886.782,34 lei fără TVA.

Primăria Sectorului 3 a început în 2019 lucrările de amenajare a parcării subterane, în paralel cu amenajarea trotuarelor de pe bulevard. Constructorul este compania Primăriei, Algorithm Residential S3.

Reclama

Parcarea nu a putut fi deschisă mai repede doarece inițial nu a trecut toate testele privind siguranța la foc.

”Întârzierile de la obiectivul „Parcare Decebal” sunt cauzate de apariția unor probleme identificate în urma testelor privind sistemul de Desfumare. Pentru a respecta Scenariul de Securitate la Incendiu și a nu compromite obținerea Autorizației ISU de funcționare, s-au stabilit împreună cu proiectanții și dirigintele de șantier următoarele: modificarea tabloului de Sprinklere astfel încât pornirea celor două pompe să nu se realizeze simultan; crearea unui gol adițional cu aria echivalentă a radiatorului în peretele rampei de acces; suplimentarea cablului care alimenteaza grupul de Hidranți, cu un cablu nou, în lungime de aproximativ 500 m.l., echiparea cablului cu echipamente tehnice de gabarit corespunzător, pentru a putea realiza legăturile acestuia. Decizie care a fost luată pentru a putea preîntâmpina pierderea de energie electrică pe cablu, conform calculelor, aceasta, este sub valoarea acceptată și influențează negativ pornirea grupului de pompare- Hidranți”, a postat compania pe Facebook, pe 16 noiembrie.

Reclama

Sectorul 3

Robert Negoita, din nou la Politie: ”Oameni răi, ticăloşi, au pus soluţie la rădăcina copacilor în sector”

Publicat cu

pe

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă a declarat miercuri, într-un live pe Facebook, că ”oameni răi, ticăloşi, au pus soluţie la rădăcina copacilor în sector”, pe strada Nicolae Teclu. El a anunţat căa luat mostre să le ducă la laborator şi a făcut plângeri la Poliţie. Suspectăm că mâini criminale vor să distrugă munca noastră, a mai spus edilul de la sectorul 3. Tot astăzi, Negoiță a rămas și fără permis.

”Din nefericire nu avem numai veşti bune. Iată că se întâmplă, doar ce am încheiat live-ul de la A2, când am primit un telefon că aici, pe Nicolae Teclu, unde am plantat acest aliniament de copaci, uitaţi ce frumoşi sunt, cineva, un om rău sau mai mulţi oameni răi, ticăloşi, au pus soluţie la rădăcina copacilor”, a spus primarul Sectorului 3, precizând că.a luat mostră să ducă la laborator.

”Pe tot Nicolae Teclu au pus o soluţie, nu ne dăm seama ce soluţie este dar am luat mostre să le ducem la laborator, am făcut plângeri la Poliţie. (..) Suspectăm că mâini criminale n-au altă treabă decât să distrugă munca noastră, să facă rău copacilor”, a mai spus primarul Sectorului 3, adăugând că a văzut în oraş foarte mulţi copaci mari, sănătoşi care în primăvară au murit, iar specialiştii le spun că este în neregulă.

Reclama

Primarul Robert Negoiţă a mai afirmat că speră să îi prindă pe cei care au pus aceste substanţe şi i-a acuzat pe crime.

”E o crimă, pentru că este o plantă, este vie, noi suntem dependenţi de ea, avem nevoie de oxigen. Cât de multă răutate să fie pe lumea asta să ajungi să faci aşa ceva? Este un moment de mare tristeţe pentru mine şi cred că pentru noi toţi. Să ne ferească Dumnezeu de astfel de oameni ticăloşi. Sper din suflet să îi prindem cât mai repede şi să îşi primească răsplata”, a mai spus Robert Negoiţă.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat în weekend ”o surpriză” prin plantarea de palmieri în zona Pieţei Unirii, unde se fac lucrări de amenajare a spaţiului verde. Primăria Capitalei a transmis că palmierii au fost plantaţi ilegal şi a trimis muncitorii să scoată copacii.

Reclama
Continua sa citesti

Sectorul 3

Rober Negoita prins de Politie conducand pe contrasens. Primarul Sectorului 3 a ramas fara permis

Publicat cu

pe

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a rămas fără carnet 60 de zile pentru că a mers pe contrasens, pe Calea Dudești.

„La data de 16 mai a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit un conducător auto, care se deplasa pe Calea Dudești, pe sensul opus de circulație”, a transmis Poliția marți seară.

Din informațiile G4Media este vorba de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Reclama

„În acest context, conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 zile”, a mai precizat Poliția Română.

Continua sa citesti

Sectorul 3

VIDEO-Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, catre bucuresteni: Uitați cu ce surpriză venim! La Piața Unirii avem palmieri

Publicat cu

pe

Primăria Sectorului 3 a plantat mai mulți palmieri în apropiere de Piața Unirii din centrul Bucureștiului, iar primarul Robert Negoiță dă asigurări că este vorba de arbori aclimatizați care „vor supraviețui până la minus 15 – 20 de grade”.

„Uitați cu ce surpriză venim. La Piața Unirii vom avea palmieri. Avem deja. Iată că lucrează aici oamenii, colegii cu aceste plante minunate care ne plac atât de mult”, afrmă primarul într-o postare video pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, este vorba de arbori aclimatizați, care „vor supraviețui până la minus 15 – 20 de grade”.

Reclama

„Când a fost ultima dată când în București au fost minus 20 de grade”, s-a întrebat Negoiță, care susține că și în acest caz există soluții: „îi protejăm, îi împachetăm pentru o săptămână, două, trei cât e nevoie”.

Robert Negoiță a mai spus că fiecare palmier a costat „până într-o mie de lei bucata, cu transport și TVA inclus” și că primăria are prin contrat garanție pentru arbori, astfel încât „dacă moare vreunul va fi schimbat”.

Reclama
Continua sa citesti
Reclama
Sectorul 64 ore in urma

Sector 6: Primarul Ciprian Ciucu anunță că Centrul de recuperare Floare Roșie din Militari este gata

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu anunță deschiderea Centrului Floare Roșie din Militari, care oferă servicii medicale de kinetoterapie, fizioterapie și...

Politica13 ore in urma

Robert Negoita raspunde acuzatiilor ANI: ”O fumigenă, nu are nicio fărâmă de adevăr”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat joi, la Digi24, că acuzațiile pe care i le aduce ANI sunt „fumigene” și a...

Transporto zi in urma

Viceprimarul Bucurestiului: Autobuze electrice pentru traseele de noapte din Capitală – investiție de 50 milioane euro

Stelian Bujduveanu, viceprimarul municipiului București, a transmis lansarea în licitație publică pentru achiziția a 70 de autobuze electrice noi. Valoarea...

Bucurestio zi in urma

Nicușor Dan: ”Aşa înţelegea să facă administraţie fostul primar, Gabriela Firea: fără acte sau cu acte întocmite ulterior derulării contractului”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că se caută soluţii pentru proprietarii de locuinţe din zece clădiri rezidenţiale la...

Bucuresti2 zile in urma

Incendiu de proportii in sudul Bucurestiului

Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu care a izbunit la un centru de colectare al deșeurilor, în zona de sud a Capitalei. Incendiul...

Politica2 zile in urma

Nicusor Dan vrea sa continue la Primăria Bucureștiului: Situaţia mea e mai bună decât în 2020. Doresc să candidez din partea dreptei

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că, în prezent, are o susţinere mai mare din partea bucureştenilor decât avea în 2020...

Reclama

La mare cautare

%d blogeri au apreciat: