Bucuresti

Directorul Metrorex a fost dat afara din cauza problemelor aparute in aceasta dimineata!

Directorul general al Metrorex, Marin Aldea, şi directorul de exploatare al companiei, Liviu Dinu, au fost demişi, vineri dimineaţă, în urma incidentului de la metrou, a anunțat Felix Stroe, într-o intervenție la România Tv.

„Am decis să demit directorul general al Metrorex, dar și directorul adjunct. Atitudinea directorului general a fost încă de ieri una de netolerat, una de om neinformat. L-am avertizat încă de ieri. Sunt foarte multe probleme la metrou.” a declarat Felix Stroe, la România TV, care le reproșează lipsa de disciplină.

Loading...

Circulaţia metroului pe tronsonul Izvor-Politehnică-Grozăveşti a fost reluată la ora 7.45, a anunţat Metrorex.

Marin Aldea spune că nu a fost informat oficial despre destituirea sa.

„Nu vreau să intru într-o polemică cu domnul ministru. Dumnealui fixează niște termene, unele sunt foarte strânse, noi încercăm. Multe probleme au fost rezolvate. Până acum nu-am fost informat că am fost demis.

Echipele de intervenții de la Metrorex au ajuns imediat, am ajuns și eu acolo. A durat ceva pentru că astea sunt demersurile. Ne pare rău și ne cerem scuze pentru acest deranjament. Nu au fost mulți pasageri, pasagerii au fost evacuați în stația Eroilor. O să dispun o verificare foarte detaliată în ceea ce privește tunelul, să vedem dacă mai sunt asemenea situații, să le eliminăm.”, a declarat Marin Aldea.
Loading...
Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP