Directorul Metrorex a fost dat afara din cauza problemelor aparute in aceasta dimineata!

0
731

Directorul general al Metrorex, Marin Aldea, şi directorul de exploatare al companiei, Liviu Dinu, au fost demişi, vineri dimineaţă, în urma incidentului de la metrou, a anunțat Felix Stroe, într-o intervenție la România Tv.
„Am decis să demit directorul general al Metrorex, dar și directorul adjunct. Atitudinea directorului general a fost încă de ieri una de netolerat, una de om neinformat. L-am avertizat încă de ieri. Sunt foarte multe probleme la metrou.” a declarat Felix Stroe, la România TV, care le reproșează lipsa de disciplină.
Circulaţia metroului pe tronsonul Izvor-Politehnică-Grozăveşti a fost reluată la ora 7.45, a anunţat Metrorex.
Marin Aldea spune că nu a fost informat oficial despre destituirea sa.
„Nu vreau să intru într-o polemică cu domnul ministru. Dumnealui fixează niște termene, unele sunt foarte strânse, noi încercăm. Multe probleme au fost rezolvate. Până acum nu-am fost informat că am fost demis.

<
Echipele de intervenții de la Metrorex au ajuns imediat, am ajuns și eu acolo. A durat ceva pentru că astea sunt demersurile. Ne pare rău și ne cerem scuze pentru acest deranjament. Nu au fost mulți pasageri, pasagerii au fost evacuați în stația Eroilor. O să dispun o verificare foarte detaliată în ceea ce privește tunelul, să vedem dacă mai sunt asemenea situații, să le eliminăm.”, a declarat Marin Aldea.