Acasă Sectorul 6 Candidatul PNL la primaria Sectorului 6, Ciprian Cucu, ar fi sprijinit in...

Candidatul PNL la primaria Sectorului 6, Ciprian Cucu, ar fi sprijinit in campanie cu bani de interlopi

Transparenta face diferenta

Campania electorală scoate la suprafață legăturile dubioase ale unor candidați cu lumea interlopă. Candidatul PNL de la Sector 6, Ciprian Ciucu, este susținut financiar – afirmă știripesurse.ro – de Valentin Rădulescu, poreclit ”Capone”, un cunoscut interlop care are conexiuni și cu Migdale, fratele celebrului Fane Spoitoru. Capone pare să fi fost „preferatul” autorităților locale din  Sectorul 6, pe vremea când în fruntea primărei s-a aflat Rareș Mănescu.

<

După câștigarea alegerilor din 2012 de către liberalul Rareș Mănescu, Valentin Rădulescu, alias ”Vali Capone”, și-ar fi mutat ”cartierul general” în Sectorul 6, unde a cunoscut o ascensiune spectaculoasă. De la un interlop mărunt în Sectorul 4, cunoscut mai mult în lumea maneliștilor și prin prisma prieteniei cu faimosul, Migdale, fratele lui Fane Spoitoru, acesta ar fi primit, cu dedicație, numeroase contracte cu autoritățile locale din Sectorul 6, prin firme controlate de interpuși, informează site-ul știripesurse.ro.

Conform sursei citate, printre contractele de care a beneficiat Valentin Rădulescu se evidențiază în principal serviciile de mentenanță internet, mentenanță climatizare, monitorizare pentru Primăria Sectorului 6 sau Administrația Școlilor Sector 6, contracte de salubrizare cu aceeași Administrație a Școlilor.

Citeste mai multe pe cancan.ro