luni, noiembrie 18, 2019

Dupa 3 ani la primarie Firea si-a dat seama ca Bucurestiul e mizerabil. ”Cetatenii sunt intr-o situatie neplacuta”

Pe acelasi subiect

Gabriela Firea, umilita public de scriitorul Radu Paraschivescu. Toata sala a aplaudat

Scriitorul Radu Paraschivescu a fost prezent vineri seară la concertul trupei Taxi, la Sala Palatului, unde a fost invitat pe scenă...

CTP: dumneavoastră ați vrea să vă întâlniți cu Dăncilă? Ce sa vorbesti cu cineva atât de jos din toate punctele de vedere?

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre anunțul președintelui Klaus Iohannis că nu va participa la o dezbatere...

Plangere penala dupa ce Guvernul Dancila s-a folosit de numele Simonei Halep pentru deturnare de fonduri publice

Pe masura ce trec zilele de la destituirea Guvernului Dancila, apar tot mai multe surprize neplacute cu privire la...

Primarul Capitalei a recunoscut că cetățenii Sectorului 5 se află într-o „situație neplăcută” în ceea ce privește salubrizarea.

Gabriela Firea a afirmat că Primăria Sectorului 5 a pus capăt contractului pe care îl avea cu un operator de salubrizare, iar, în prezent, încearcă să delege acest serviciu public unei entități proprii.

„Toți bucureștenii trebuie să beneficieze de același confort, de același nivel de servicii publice, inclusiv de salubrizare, indiferent că locuiesc în Sectorul 1 sau în Sectorul 5″, a afirmat edilul șef al Capitalei.

Șefa istorică a Direcției de Utilități a Primăriei Capitalei (PMB), Magda Iuga, a recunoscut și ea că, în Sectorul 5, există multe acumulări spontane de deșeuri. Multe dintre acestea apar pe timpul nopții. De aceea, PMB a cerut Poliției Locale Sector 5 să-și intensifice activitatea pe timpul nopții, pentru a identifica persoanele care aruncă gunoiul pe domeniul public.

Primăria Capitalei (PMB) și-a îndeplinit atribuțiile de control date de legislația în vigoare privind serviciul de salubrizare.

Inspectorii PMB au semnalat Primăriei Sectorului 5 grămezile de gunoi și au cerut intervenția acestei autorități locale, care are atribuțiile privind organizarea serviciului public de salubrizare.

„Au fost date și amenzi, dar sancțiunile nu fac curățenie”, a mai explicat Iuga.

Și Poliția Locală a Municipiului București (DGPMB) s-a implicat în acțiunile de control din Sectorul 5, spune șeful acestei instituții. Însă, Rășică se teme de sezonul rece, când va trebui acționat pentru deszăpezirea Sectorului 5.

Și noi la fel! Dar nu suntem șefii DGPMB ..

- Reclama -
Loading...
- Reclama -
Celion Dion Bucuresti

Ultimele stiri

Plangere penala dupa ce Guvernul Dancila s-a folosit de numele Simonei Halep pentru deturnare de fonduri publice

Pe masura ce trec zilele de la destituirea Guvernului Dancila, apar tot mai multe surprize neplacute cu privire la...

Inca un derapaj grotesc al viceprimarului Bucurestiului: Vezi-ţi de treaba dumitale, că eşti femeie cu burta la gură!

Vicepreședintele Senatului, Mihai Goțiu, cere demiterea viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu. El face această solicitare către Partidul Social Democrat și către primarul Capitalei, Gabriela Firea....

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu: PNL va câștiga detașat alegerile prezidențiale, locale și parlamentare!

Domnule viceprimar Dan Cristian Popescu, ca reprezentant liberal, cum caracterizați rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale? Dar finala Klaus Iohannis-Viorica Dăncilă? Putem pleca, ca punct...

Viceprimarul din Sector 2, intalnire cu elevii in cadrul campaniei ”Be cool, not a fool”

Zilele trecute viceprimarul Sectorului 2, Dan cristian Popescu, am fost invitat în cadrul campaniei antidrog „Be cool, not a fool”, să discute cu elevii...

Toate promisiunile se transforma in minciuni: Metrou spre Drumul Taberei va fi inaugurat anul viitor!

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi inaugurat la finele primului semestru din 2020, estimează Mariana Miclăuş, noul director general al Metrorex. Anterior, foşti...
- Reclama -

Mai multe stiri din Bucuresti

- Reclama -