joi, noiembrie 21, 2019

Candidatul ADER la presedintie, Andrei Stoican, sustinut de sase formatiuni politice

Pe acelasi subiect

Tudor Chirila: „Votez Iohannis. Că doar nu m-am tâmpit, după doi ani de stat în stradă”

Alături de Oana Pellea, Mihai Şora şi Victor Rebengiuc, de Mihai Călin, Medeea Marinescu sau Marius Manole, actorul şi...

Plangere penala dupa ce Guvernul Dancila s-a folosit de numele Simonei Halep pentru deturnare de fonduri publice

Pe masura ce trec zilele de la destituirea Guvernului Dancila, apar tot mai multe surprize neplacute cu privire la...

Dancila reconfirma prostia: „Iohannis sa-si ceara scuze ca mi-a spus Vasilica”

Viorica Dancila i-a cerut, duminica, la Antena 3 presedintelui Klaus Iohannis sa isi ceara scuze pentru ca i-a spus...
Partidul ADER, Partidul Alianța Lege și Ordine, Partidul Național Socialist, Partidul Forța Pensionarilor, Partidul Socialist Creștin, Federația Societatea Civilă Românească îl susțin pe candidatul Andrei Stoican la prezidențiale.

”În contextul unei strategii generale ale României și analizând programele organizațiilor noastre, constatăm sinergia unor obiective și acțiuni comune, pe care le putem promova mai bine împreună atât în societatea românească cât și în plan internațional.

Prin semnarea acestui Acord politic de colaborare punem bazele unei Mișcări Naționale în România ce-și propune o colaborare intensă pentru susținerea candidaturii domnului Andrei Valentin Stoican la Președinția României.

Suntem conștienți că în această toamnă, noi toți, vom avea de dat un examen național. De noi depinde dacă va fi încă un deceniu pierdut în istoria noastră sau un deceniu câştigat. Va trebui să alegem Președintele României.

Aşa-zisele partide mari au ridicat în jurul lor un zid de netrecut: cârdăşie politică, sume imense de la bugetul statului în folosul lor, un uriaş aparat de propaganda care le transmit promisiunile mincinoase.

Perioada pe care o parcurgem este marcată de dezbinarea fără precedent a societăţii româneşti și scăderea dramatică a încrederii cetăţenilor în instituțiile şi autorităţile politice. Românii au fost dezbinaţi ca să poată fi mai lesne manipulaţi. Încrederea în instituţii şi a românilor în români s-a prăbuşit.

Actualele partide care conduc astăzi țara, PSD, ALDE și celelalte partide care peste 30 de ani i-au mințit pe români, revin din nou, cu nesimțire, să le ceară votul. La alegerile din toamnă toţi cei vinovaţi de îngenuncherea României merită să primească o lecţie usturătoare.

Noi: Federația Societatea Civilă Românească, Partidul Socialist Creștin, Partidul Național Socialist, Partidul Forța Pensionarilor, Partidul Alianța Lege și Ordine, Partidul ADER, propunem un candidat pentru alegerile prezidențiale, candidat care să devină Președintele tuturor românilor, oriunde ar fi aceștia în lume.

Noi: Partidul ADER, Partidul Alianța Lege și Ordine, Partidul Național Socialist, Partidul Socialist Creștin, Federația Societatea Civilă Românească, Partidul Forța Pensionarilor, facem apel către toate organizaţiile politice patriotice, cu excepţia liderilor care au distrus România în ultimii 30 de ani. Facem apel către toate asociaţiile profesionale, către sindicate, către organizaţiile neguvernamentale!

Ne dorim un președinte al românilor care să aibă o puternică susținere națională.

Noi: Partidul ADER, Partidul Alianța Lege și Ordine, Partidul Național Socialist, Partidul Forța Pensionarilor, Partidul Socialist Creștin, Federația Societatea Civilă Românească, ne-am propus să construim împreună un front patriotic, o mișcare națională, o puternică coaliție, care să sprijine la alegerile prezidenţiale din noiembrie un candidat al cărui crez asumat să fie ROMÂNIA.

Noi: Federația Societatea Civilă Românească, Partidul Socialist Creștin, Partidul Național Socialist, Partidul Alianța Lege și Ordine, Partidul Forța Pensionarilor, Partidul ADER, membri ai Coaliției apreciem că țara noastră mai are încă un potential uriaş, poate fi un jucător important în Uniunea Europeană şi un partener de nădejde la graniţa estică a NATO. Ceea ce ne lipseşte sunt liderii puternici, patrioţi şi cu viziune.

Noi: Partidul Forța Pensionarilor, Partidul ADER, Partidul Alianța Lege și Ordine, Partidul Național Socialist, Partidul Socialist Creștin, Federația Societatea Civilă Românească am convenit împreună și am hotărât susținerea candidatul Coaliției noastre pentru Președinția României, domnul Andrei Valentin Stoican.”, potrivit unui comunicat.

- Reclama -
Loading...
- Reclama -
Celion Dion Bucuresti

Ultimele stiri

Peroane improvizate din dale de beton, pe marginea sinelor de tramvai. STB: Nu e periculos!

Societatea de Transport București susține că peroanele provizorii de pe linia tramvaiului 41 sunt realizate în condiții de siguranță...

Un angajat al primariei Sectorului 1 s-a dezbracat, de trei ori, in fata elevelor de la diferite scoli din Bucuresti

Un bărbat de 33 de ani, angajat în subordinea Primăriei Sectorului 1, a fost arestat preventiv de polițiștii din Capitală, după ce ar fi...

Dancila atinge apogeul PROSTIEI! Se semneaza, din nestiinta, ”Bucatarul sef” in corespondenta internationala oficiala!

Viorica Dăncilă s-a semnat ”bucătar-șef” la sfârșitul scrisorii în care susținea OUG 13 și pe care a trimis-o colegilor europarlamentari. Captura foto a fost...

STB anunta ca va creste capacitatea de transport pe liniile 21 si 32

Primăria Capitalei, prin Societatea de Transport București – STB SA, va suplimenta cu 10% numărul tramvaielor de pe liniile 21 și 32 pentru a...

Pandele isi face televiziune pe bani publici in Voluntari

Primăria lui Florentin Pandele se pregătește să își facă un post de televiziune. Proiectul Consiliului Local Voluntari este coordonat de jurnaliștii Alex Căutiș și...
- Reclama -

Mai multe stiri din Bucuresti

- Reclama -