luni, noiembrie 18, 2019

Tutuianu sare in apararea Gabrielei Firea: Suntem intr-o perioada dificila!

Pe acelasi subiect

Gabriela Firea, umilita public de scriitorul Radu Paraschivescu. Toata sala a aplaudat

Scriitorul Radu Paraschivescu a fost prezent vineri seară la concertul trupei Taxi, la Sala Palatului, unde a fost invitat pe scenă...

CTP: dumneavoastră ați vrea să vă întâlniți cu Dăncilă? Ce sa vorbesti cu cineva atât de jos din toate punctele de vedere?

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre anunțul președintelui Klaus Iohannis că nu va participa la o dezbatere...

Plangere penala dupa ce Guvernul Dancila s-a folosit de numele Simonei Halep pentru deturnare de fonduri publice

Pe masura ce trec zilele de la destituirea Guvernului Dancila, apar tot mai multe surprize neplacute cu privire la...

Adrian Ţuţuianu a declarat, după excluderea, luni, din PSD a patru consilieri generali, că e o măsură care trebuie luată în situații extreme, nu de câte ori un membru al partidului are o opinie diferită și că în alte județe s-a încercat perturbarea organizaților social-democrate.

„Eu cred că excluderea din partid trebuie să fie o situație extremă și nu o sancțiune de care să uzăm ori de câte ori cineva are o poziție sau o exprimare care nu convine celei oficiale. Fără a cunoaște în profunzime situația de la sectorul cinci am constatat și eu că în mai multe organizații județene, unde liderii de organizații au avut alt punct de vedere și sunt semnatari sau susținători ai scrisorii de acum o lună, am avut diverse încercări de a peturba starea de fapt din organizație. Chiar și la mine în Dâmbovița a fost o asemenea încercare. Și la Caraș Severin și la Mehedinți. Nu știu cine le promovează dar eu cred că este important pentru PSD să rămână unit, pentru că suntem într-o perioadă dificilă”, a afirmat Adrian Țuțuianu, luni la Parlament.

Liderul filialei PSD Dâmbovița a susținut că speră ca cei care vorbesc despre excluderea lui și a Gabrielei Firea din partid să fie doar „răspândași de zvonuri”.

„Este nevoie ca liderii partidului să găsească un numitor comun. Sper că cei care vorbesc despre excluderea mea sau a doamnei Firea sau a altuia din partid sunt doar niște răspândași de zvonuri și în niciun caz nu reprezintă o poziție care să fie una oficială a PSD. Sunt de 20 de a ni în PSD, sigur că mă voi bate pentru a păstra această calitate pe care am dobândit-o la cerere și mi-am cponsolidat-o prin prestație. Nu am de gând să plec în altă parte”, a adăugat Țuțuianu.

Întrebat dacă la următorul Comitet Executiv Național al partidului se va aduce din nou în discuție demiterea lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD, Adrian Țuțuianu a răspuns: „Nu sunt contestatar de profesie, o să ne exprimăm pe subiectele care sunt poe agenda Comitetului Național. Cu siguranță o să discutăm despre remanierea guvernamentală și o să avem un punct de vedere. Vom decide de fiecare dată consensual cum acționăm pe un subiect sau altul. A fost un vot, nu l-am transformat în contestatar de profesie, vom vedea ce avem de făcut”.

Conducerea PSD Sector 5 a exclus din partid patru consilieri generali „pentru voturi repetate împotriva intereselor legitime ale cetățenilor”, după ce, recent, liderul organizației, Daniel Florea, ceruse în CExN același lucru și pentru primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Filiala PSD Sector 5 este condusă de primarul sectorului, Daniel Florea. La congresul din 10 martie el intenţiona să devină vicepreşedinte din partea regiunii Bucureşti-Ilfov, însă şi-a retras candidatura. Astfel, singurul candidat din partea regiunii a rămas primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă.

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a cerut, la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD din 21 septembrie, excluderea primarului Capitalei, Gabriela Firea, din formațiune. El a solicitat acest lucru, după ce Firea, împreună cu vicepremierul Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu, au cerut într-o scrisoare demisia lui Liviu Dragnea de la șefia PSD.

- Reclama -
Loading...
- Reclama -
Celion Dion Bucuresti

Ultimele stiri

Plangere penala dupa ce Guvernul Dancila s-a folosit de numele Simonei Halep pentru deturnare de fonduri publice

Pe masura ce trec zilele de la destituirea Guvernului Dancila, apar tot mai multe surprize neplacute cu privire la...

Inca un derapaj grotesc al viceprimarului Bucurestiului: Vezi-ţi de treaba dumitale, că eşti femeie cu burta la gură!

Vicepreședintele Senatului, Mihai Goțiu, cere demiterea viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu. El face această solicitare către Partidul Social Democrat și către primarul Capitalei, Gabriela Firea....

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu: PNL va câștiga detașat alegerile prezidențiale, locale și parlamentare!

Domnule viceprimar Dan Cristian Popescu, ca reprezentant liberal, cum caracterizați rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale? Dar finala Klaus Iohannis-Viorica Dăncilă? Putem pleca, ca punct...

Viceprimarul din Sector 2, intalnire cu elevii in cadrul campaniei ”Be cool, not a fool”

Zilele trecute viceprimarul Sectorului 2, Dan cristian Popescu, am fost invitat în cadrul campaniei antidrog „Be cool, not a fool”, să discute cu elevii...

Toate promisiunile se transforma in minciuni: Metrou spre Drumul Taberei va fi inaugurat anul viitor!

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi inaugurat la finele primului semestru din 2020, estimează Mariana Miclăuş, noul director general al Metrorex. Anterior, foşti...
- Reclama -

Mai multe stiri din Bucuresti

- Reclama -