duminică, noiembrie 17, 2019

Ce surpriza! Autostrada de Centura Bucuresti Sud s-a blocat in contestatii!

Pe acelasi subiect

Gabriela Firea, umilita public de scriitorul Radu Paraschivescu. Toata sala a aplaudat

Scriitorul Radu Paraschivescu a fost prezent vineri seară la concertul trupei Taxi, la Sala Palatului, unde a fost invitat pe scenă...

CTP: dumneavoastră ați vrea să vă întâlniți cu Dăncilă? Ce sa vorbesti cu cineva atât de jos din toate punctele de vedere?

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre anunțul președintelui Klaus Iohannis că nu va participa la o dezbatere...

Mesajul jurnalistul Oreste Teodorescu pentru toti romanii, in prag de alegeri: Avem o sansa istorica!

Cu doar doua zile inainte de alegerile pentru presedintele Romaniei, jurnalistul Oreste Teodorescu a tinut sa transmita un mesaj...

Veste proastă pentru Dorinel Umbrărescu. Curtea de Apel Bucureşti a admis contestaţia grecilor de la Aktor şi a anulat rezultatul licitaţiei prin care constructorul român era declarat câştigătorul lotului 3 din sectorul sudic al Autostrăzii de Centură Bucureşti (A0).

După ce în primăvară a fost declarat câştigătorul lotului 3 din sectorul sudic al A0, constructorul român Dorinel Umbrărescu a primit săptămâna aceasta o lovitură decisivă din partea justiţiei române.

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a admis pe 15 octombrie contestaţia constructorului grec Aktor şi a anulat rezultatul licitaţiei prin care Umbrărescu câştiga contractul pentru proiectarea şi execuţia lotului 3 din A0 Sud.

Astfel, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) este obligată acum să reia licitaţia, ţinând cont de prevederile menţionate de instanţă.

Admite contestaţia petentei Aktor Technical Societe Anonyme şi în consecinţă:

– anulează Adresa nr. 92/30010/26’04.2018, privind comunicarea rezultatului Procedurii de atribuire pentru Lotul nr. 3;

– anulează Raportul procedurii de atribuire, precum şi a tuturor actelor anterioare şi/sau subsecvente sau conexe care fundamentează sau se fundamentează pe acesta (e.g. procese-verbale de evaluare, deciziile/adresele privind comunicarea rezultatului Procedurii de atribuire etc.).

Dispune ca intimata-autoritate contractantă CNAIR să finalizeze procedura, inclusiv prin aplicarea prevederilor art. 215 alin. (4) din Legea nr. 98/2016 şi ulterior a prevederilor art.34 al.7 teza a II-a din Legea nr.101/12016 referitoare la atribuirea contractului având ca obiect „Autostrada de Centura Bucureşti km 0+000 – km 100+900″- Lotul 3: Sector 1. Km 85+300 – Km 100+765 aferent Centura Sud si Sector 2. Km 0+000 – Km 2+500 aferent Centura Nord”.

Respinge cererea de intervenţie formulate de către SPEDITION UMB S.R.L., TEHNOSTRADE S.R.L. şi ARTERA PROIECT S.R.L. în legătură cu contestaţia petentei Aktor Technical Societe Anonyme (Lotul 3)”, se arată în decizia definitivă a CAB.

Pe de altă parte, instanţa a menţinut rezultatul licitaţiei pentru lotul 2 din A0 Sud, câştigat de turcii de la Alsim Alarko.

Aceiaşi turci au câştigat iniţial şi contractul pentru lotul 1 din A0 Sud, însă şi în acest caz au fost admise unele contestaţii, astfel că ofertele ar putea fi reevaluate.

Sursa: economica.net

- Reclama -
Loading...
- Reclama -
Celion Dion Bucuresti

Ultimele stiri

Plangere penala dupa ce Guvernul Dancila s-a folosit de numele Simonei Halep pentru deturnare de fonduri publice

Pe masura ce trec zilele de la destituirea Guvernului Dancila, apar tot mai multe surprize neplacute cu privire la...

Inca un derapaj grotesc al viceprimarului Bucurestiului: Vezi-ţi de treaba dumitale, că eşti femeie cu burta la gură!

Vicepreședintele Senatului, Mihai Goțiu, cere demiterea viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu. El face această solicitare către Partidul Social Democrat și către primarul Capitalei, Gabriela Firea....

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu: PNL va câștiga detașat alegerile prezidențiale, locale și parlamentare!

Domnule viceprimar Dan Cristian Popescu, ca reprezentant liberal, cum caracterizați rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale? Dar finala Klaus Iohannis-Viorica Dăncilă? Putem pleca, ca punct...

Viceprimarul din Sector 2, intalnire cu elevii in cadrul campaniei ”Be cool, not a fool”

Zilele trecute viceprimarul Sectorului 2, Dan cristian Popescu, am fost invitat în cadrul campaniei antidrog „Be cool, not a fool”, să discute cu elevii...

Toate promisiunile se transforma in minciuni: Metrou spre Drumul Taberei va fi inaugurat anul viitor!

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi inaugurat la finele primului semestru din 2020, estimează Mariana Miclăuş, noul director general al Metrorex. Anterior, foşti...
- Reclama -

Mai multe stiri din Bucuresti

- Reclama -