joi, noiembrie 21, 2019

VIDEO-Un bloc intreg risca sa alunece in gaura de metrou, in Drumul Taberei!

Pe acelasi subiect

Tudor Chirila: „Votez Iohannis. Că doar nu m-am tâmpit, după doi ani de stat în stradă”

Alături de Oana Pellea, Mihai Şora şi Victor Rebengiuc, de Mihai Călin, Medeea Marinescu sau Marius Manole, actorul şi...

Plangere penala dupa ce Guvernul Dancila s-a folosit de numele Simonei Halep pentru deturnare de fonduri publice

Pe masura ce trec zilele de la destituirea Guvernului Dancila, apar tot mai multe surprize neplacute cu privire la...

Dancila reconfirma prostia: „Iohannis sa-si ceara scuze ca mi-a spus Vasilica”

Viorica Dancila i-a cerut, duminica, la Antena 3 presedintelui Klaus Iohannis sa isi ceara scuze pentru ca i-a spus...

Le alunecă trotuarul în groapa de la metrou. Mai mulţi locatari din cartierul bucureştean Drumul Taberei se plâng că odată cu săpăturile la magistrala de metrou a început să se surpe şi terenul de lângă bloc. Nimeni nu ştie dacă există o legătură directă între şantier şi alunecarea de teren. Se tem însă să nu ajungă în situaţia bucureştenilor de la staţia Eroilor, unde în timpul lucrărilor, pământul s-a surpat.

Toma Petcu, jurnalist Digi24: „Aici pare să se vadă că pământul a luat-o uşor, uşor la vale şi odată cu el şi acest trotuar. Diferenţa de nivel pare să fie foarte mare, undeva la aproximativ 50 de centimetri, iar la 3 metri de acest loc se află şi blocul”.

De aici şi temerile oamenilor. Se gândesc ca nu cumva alunecarea de teren să aibă legătură cu săpăturile făcute pentru metrou, iar surparea să se adâncească.

„Şi o să ne ducem şi noi la vale la metrou… Se munceşte, se chiuleşte, se fură. De toate!”, spune o doamnă.

„Asta este de când am venit eu în septembrie, sfârşitul lui septembrie, că atunci m-am mutat aici şi de atunci e aşa. A început să o ia la vale! Da”, adaugă o tânără.

De când pâmântul a început să se lase, un locatar din zonă a început să facă măsurători. Aşa, din ochi, deocamdată.

„Tot timpul, cu bătrâneţile mele, dacă nu am ce face, nu pot umbla mult, stau şi fac o comparaţie între blocul ăsta şi blocul ăla să văd dacă se înclină”, ne spune bărbatul.

Nu ştie nimeni cu exactitate când a început pământul să se lase, cert este că de la o zi la alta situaţia se înrăutăţeşte.

„Nu pot să vă spun exact dar, uşor, uşor cred că ne ducem la vale cu totul”, e de părere un tânăr.

Toma Petcu, jurnalist Digi24: „Şi aici pământul pare că s-a lăsat şi o bucată destul de mare din trotuar s-a crăpat şi tinde să o ia uşor, uşor la vale”.

„Tot ce e posibil, s-ar putea să fie şi risc, mai ales pentru blocul de acolo. Noi suntem oarecum mai departe, dar blocul de acolo este foarte aproape”, încuviințează un locuitor din zonă.

Oamenii se plâng că săpăturile s-au făcut prea aproape de bloc. În ritmul ăsta trotuarul nu va mai putea fi utilizat deloc.

„Singura cale de acces este acesta. Pe aici în câteva luni de zile, în două luni, nu se mai poate circula”, arată o doamnă.

Duminică şantierul e închis. Nu am putut obţine deocamdată un punct de vedere de la constructor.

Sursa: Digi24.ro

- Reclama -
Loading...
- Reclama -
Celion Dion Bucuresti

Ultimele stiri

Peroane improvizate din dale de beton, pe marginea sinelor de tramvai. STB: Nu e periculos!

Societatea de Transport București susține că peroanele provizorii de pe linia tramvaiului 41 sunt realizate în condiții de siguranță...

Un angajat al primariei Sectorului 1 s-a dezbracat, de trei ori, in fata elevelor de la diferite scoli din Bucuresti

Un bărbat de 33 de ani, angajat în subordinea Primăriei Sectorului 1, a fost arestat preventiv de polițiștii din Capitală, după ce ar fi...

Dancila atinge apogeul PROSTIEI! Se semneaza, din nestiinta, ”Bucatarul sef” in corespondenta internationala oficiala!

Viorica Dăncilă s-a semnat ”bucătar-șef” la sfârșitul scrisorii în care susținea OUG 13 și pe care a trimis-o colegilor europarlamentari. Captura foto a fost...

STB anunta ca va creste capacitatea de transport pe liniile 21 si 32

Primăria Capitalei, prin Societatea de Transport București – STB SA, va suplimenta cu 10% numărul tramvaielor de pe liniile 21 și 32 pentru a...

Pandele isi face televiziune pe bani publici in Voluntari

Primăria lui Florentin Pandele se pregătește să își facă un post de televiziune. Proiectul Consiliului Local Voluntari este coordonat de jurnaliștii Alex Căutiș și...
- Reclama -

Mai multe stiri din Bucuresti

- Reclama -