joi, noiembrie 21, 2019

Bușoi: Administrația PSD-Firea a cheltuit 8% din banii de dezvoltare. Bucureștiul este condus ca Las Fierbinți

Pe acelasi subiect

Tudor Chirila: „Votez Iohannis. Că doar nu m-am tâmpit, după doi ani de stat în stradă”

Alături de Oana Pellea, Mihai Şora şi Victor Rebengiuc, de Mihai Călin, Medeea Marinescu sau Marius Manole, actorul şi...

Plangere penala dupa ce Guvernul Dancila s-a folosit de numele Simonei Halep pentru deturnare de fonduri publice

Pe masura ce trec zilele de la destituirea Guvernului Dancila, apar tot mai multe surprize neplacute cu privire la...

Dancila reconfirma prostia: „Iohannis sa-si ceara scuze ca mi-a spus Vasilica”

Viorica Dancila i-a cerut, duminica, la Antena 3 presedintelui Klaus Iohannis sa isi ceara scuze pentru ca i-a spus...

Reacție dură din partea liberalilor la bilanțul făcut de Primăria Generală a Capitalei. Liberalii bucureșteni consideră că banii pentru dezvoltarea Capitalei sunt cheltuiți foarte prost:

”În condițiile în care Bucureștiul are nevoie disperată de investiții în dezvoltarea infrastructurii și pentru decongestionarea traficului, faptul că administrația nu a fost în stare să cheltuiască mai mult de 8% din banii bugetați la 6 luni pentru dezvoltare, înseamnă că administrația PSD-Firea condamnă Bucureștiul la subdezvoltare.

Dacă execuția bugetară pentru dezvoltare este vraiște, execuția la cheltuielile pentru cultură, recreere și religie este de 81,75% . Din 419.656.000 RON alocați trimestrelor 1 și 2, administrația PSD-Firea a cheltuit 343.062.000 RON. În plus, administrația PSD-Firea discută la rectificare alocarea pentru bisericile din Bucureşti a peste 63 de milioane de lei.

Faptul că Bucureștiul este condamnat la subdezvoltare nu este o metaforă, ci realitatea administrativă disfuncțională a orașului, care se reflectă în viața de zi cu zi a bucureștenilor:  sute de ore pe an irosite în trafic, infrastructură ciuruită și insuficientă, poluare, mizerie, mijloace de transport în comun aglomerate și supraîncălzite, rețea de termoficare ciuruită, care explodează la tot pasul.

Într-un oraș ca Bucureștiul care se dezvoltă într-un ritm comparabil cu orice capitală europeană modernă – regiunea București-Ilfov a trecut peste media UE privind PIB/ul pe cap de locuitor , ajungând regiunea Berlinului – faptul că administrația cheltuiește mai puțin de o zecime din bugetul pentru dezvoltare înseamnă incapacitate administrativă și duce la subdezvoltare.

Bucureștiul crește în ritmul Berlinului, dar este administrat precum Las Fierbinți de către o administrație năucă și incapabilă, de politruci, care nu au nici vreun plan și nici pricepere.

Dezvoltarea infrastructurii și decongestionarea traficului, cele mai importante propuneri electorale pe care administrația PSD-Firea le-a făcut în campania electorală, sunt cele mai mari rateuri ale administrației PSD-Firea, fapt dovedit de execuția bugetară.”, susține șeful liberalilor bucureșteni, europarlamentarul Cristian Bușoi.

- Reclama -
Loading...
- Reclama -
Celion Dion Bucuresti

Ultimele stiri

STB anunta ca va creste capacitatea de transport pe liniile 21 si 32

Primăria Capitalei, prin Societatea de Transport București – STB SA, va suplimenta cu 10% numărul tramvaielor de pe liniile...

Pandele isi face televiziune pe bani publici in Voluntari

Primăria lui Florentin Pandele se pregătește să își facă un post de televiziune. Proiectul Consiliului Local Voluntari este coordonat de jurnaliștii Alex Căutiș și...

Concluzia lui Oreste Teodorescu: Doua întâlniri mediatizate in paralel… ne place sau nu, dar asta e realitatea românească… anormala!

Jurnalistul Oreste Teodorescu a concluzionat pe pagina personala de facebook, dupa dezbaterile celor doi candidati la presedintie, ca in acest moment romania este tara...

Raspunsul presedintelui Iohannis la intrebarea lui Moise Guran: „Am reusit sa anulez 70% din masurile care ar fi compromis legile justitiei”

Moise Guran l-a intrebat pe Klaus Iohannis, in cadrul dezbaterii de la BCU, daca nu a amanat organizarea referendumului pentru a obtine un impact...

Dancila spune ca da mediatii la matematica, dar nu stie lucruri elementare din scoala generala!

Viorica Dancila a dat un raspuns gresit, marti seara, in momentul in care a fost intrebata cum se calculeaza aria cercului. Ea s-a laudat,...
- Reclama -

Mai multe stiri din Bucuresti

- Reclama -