marți, ianuarie 21, 2020

Sefa TVR ii numeste ”cap de porc” pe jurnalistii care indraznesc sa-i puna intrebari incomode Gabrielei Firea!

Pe acelasi subiect

Acuzatii grave la adresa Wizz Air, pe Otopeni: cum sa pierzi avionul stand la coada de imbarcare!

Situatia halucinanta relatata de un roman care trebuia sa calatoreasca cu compania Wizz Air. El sustine ca nu a...

Ministrul liberal al Mediului a invatat-o pe Firea ce este bunul simt. De la atacuri si plangeri fara sens, la conferinta de presa comuna!

Primarul Capitalei și ministrul Mediului au apărut miercuri într-o conferință de presă comună, după ce au fost protagoniștii unui...

Cristina Topescu inmormantata fara preot. BOR refuza sa participe la slujba

Cristina Topescu va fi incinerata joi, dupa ce, miercuri, trupul neinsufletit al jurnalistei este depus, in jurul orei 14:00,...

Doina Gradea, președinte și director general al TVR, are o discuție cu oameni din instituție. Pentru că s-au săturat să fie jigniți, ei o înregistrează, scrie pe Tolo.ro jurnalistul Catalin Tolontan.

La un moment dat, Gradea se enervează și începe să povestească cum ”merită tăiați” jurnaliștii de la știri. De ce?

Printre altele, Gradea dă exemplul unui reporter de la Știrile TVR, o fată care îi repugnă șefei atât fizic, cât și pentru felul în care se comportă pe teren.

Mai exact. Nervoasă și aruncând jigniri, Gradea îi descrie interlocutorului cum ”Cap de porc”, așa îi spune ea jurnalistei, s-a apucat să pună de patru ori aceeași întrebare Gabrielei Firea ”în fața tuturor”!

La o inaugurare a unui spital, ”s-a mai inaugurat vreunul?”, adaugă Gradea, jurnalistul se apucă și îl întreabă pe primarul Bucureștiului în legătură cu un alt subiect.

Ceea ce șefei televiziunii publice i se pare nepermis!

E vorba de ziua de 18 decembrie 2017, la Spitalul Foișor, unde ziariștii au folosit ocazia și au pus și alte întrebări Gabrielei Firea, care apare rar în fața presei în afara cadrelor prestabilite de aparatul său de PR.

Unii ziariști au întrebat-o despre Centenar, alții despre diverse subiecte, iar întrebarea reporterei TVR s-a referit la cheltuielile crescute ale municipalității legate de monumente și statui, care erau pe agenda publică în acel moment.

Momentul dialogului dintre Gabi Firea și ziariști este surprins de Știrile ProTV.

Primarul spune ”Asta e hărțuire”, exact senzația pe care o împărtășește Doina Gradea când repovestește oamenilor din TVR de ce e indignată pe reportera Știrilor!

Imaginile ProTV arată că reporterul TVR a fost doar unul dintre zecile de ziariști prezenți și care au insistat să primească răspunsuri. Numai că, în cazul lui, reclamația își atinge scopul.

Ce fac șefii TVR? Se declară oripilați de omul lor, îl numesc ”Cap de porc” și găsesc în acest episod un motiv ca să le spună cât de inadecvați și de ”hateri” sunt ziariștii din instituția unde ei sunt directori!

Înregistrarea cu criza de furie a Doinei Gradea, împreună cu multe alte episoade din interiorul TVR, va fi prezentată astăzi, la ora 19:30, la Gala Libertății de Exprimare.

Organizată de Active Watch, gala are loc în Centrul Replika, de pe Strada Lânăriei nr. 93.

”În orice redacție și, în general, în orice loc de muncă se discută uneori aprins sau se depășește limita. La TVR însă, lucrurile au degenerat, pentru că nu e vorba că președintele se enervează, ci că se enervează împotriva lucrurilor onest făcute de oamenii săi. Se enervează împotriva libertății de exprimare”, a povestit unul dintre jurnaliștii de la ”Starea nației”.

Sursa: Tolo.ro

- Reclama -
Loading...
- Reclama -
Celion Dion Bucuresti

Ultimele stiri

VIDEO-Panică la bordul unui avion Ryanair, deasupra Bucurestiului!

Pasagerii unui avion Ryanair au trecut prin clipe de spaimă, după ce la bordul aeronavei a apărut un fum...

Gabriela Firea despre poluarea din Bucuresti: Vom face, vom drege…

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a prezentat marti situatia la zi a masurilor de reducere a poluarii in Capitala. Unele proiecte sunt gata, altele s-au...

Școli și grădinițe închise pe bandă rulantă în București din cauza gripei

Cursurile vor fi suspendate pentru trei zile în mai multe şcoli şi grădiniţe din Bucureşti, decizia fiind luată de Direcţia de Sănătate Publică din...

USR lupta in instanta pentru salvarea unui parc important al Bucurestiului

USR Bucureşti a depus cerere de chemare în judecată pentru constatarea nulităţii dispoziţiei de primar prin care a fost retrocedat Parcul Brâncuşi din sectorul...

Moise Guran isi da arama pe fata: „Am avut cu Darius Valcov o relatie foarte buna. Pana s-a dovedit ca este penal”

Moise Guran, coordonator al campaniilor electorale ale USR PLUS, a declarat, luni seara, la Digi24 ca a avut o „relatie foarte buna” cu Darius...
- Reclama -

Mai multe stiri din Bucuresti

- Reclama -