vineri, noiembrie 22, 2019

Video-Descindere ca-n filme, in casa a doi pensionari din Bucuresti: Mascatii au gresit adresa!

Pe acelasi subiect

Tudor Chirila: „Votez Iohannis. Că doar nu m-am tâmpit, după doi ani de stat în stradă”

Alături de Oana Pellea, Mihai Şora şi Victor Rebengiuc, de Mihai Călin, Medeea Marinescu sau Marius Manole, actorul şi...

Plangere penala dupa ce Guvernul Dancila s-a folosit de numele Simonei Halep pentru deturnare de fonduri publice

Pe masura ce trec zilele de la destituirea Guvernului Dancila, apar tot mai multe surprize neplacute cu privire la...

Dancila reconfirma prostia: „Iohannis sa-si ceara scuze ca mi-a spus Vasilica”

Viorica Dancila i-a cerut, duminica, la Antena 3 presedintelui Klaus Iohannis sa isi ceara scuze pentru ca i-a spus...

Doi pensionari din Bucureşti nu vor uita prea curând prima întâlnire cu viitorul lor ginere. Veniseră cu fiica lor în vizită în casa iubitului fetei, când pe uşa apartamentului au năvălit mascaţii. Agenţii de la trupele speciale căutau o femeie suspectă de înşelăciune, care, potrivit evidenţei populaţiei, locuia la acea adresă.

Până să se convingă că cei din apartament habar n-aveau cine e suspecta, poliţiştii au respectat întocmai procedurile: au îndoit uşa cu berbecul, i-au trântit pe jos, i-au ameninţat cu arma şi i-au percheziţionat pe „suspecţi”. Iar pe cei mai puţin „cooperanţi” i-au convins cu patul armei. Apoi au plecat fără să-şi ceară scuze.

Cam aşa au intrat agenţii de la trupele speciale din Prahova în apartamentul din Capitală al unui profesor de istorie.

Corneliu Riegler, proprietar: „N-au sunat la uşă. Şi-au făcut simţită prezenţa lovind cu berbece în uşă şi dând cu picioarele în uşă, în condiţiile în care uşa era descuiată. Ar fi putut să apese pe clanţă şi să intre normal”.

Mascaţii căutau o femeie suspectată de înşelăciune, dar au găsit… doi bătrânei speriaţi, care nu înţelegeau ce li se întâmplă. Iubita proprietarului i-a întâmpinat pe agenţi în holul apartamentului.

Corneliu Riegler: „Au pus-o în genunchi şi cu mâinile la ceafă şi cu puşca îndreptată spre ea. Din bucătărie a ieşit mama acesteia de 70 de ani. Au luat-o de păr şi au trântit-o aici în hol Din această direcţie a venit tatăl de 70 de ani. Pe el l-au lovit cu patul puştii”.

Iubitul fetei nu era acasă când s-a întâmplat totul. A venit într-un suflet, când tânăra cu care urmează să se căsătorească l-a sunat plângând speriată. Când Corneliu Riegler a ajuns acasă, poliţiştii tocmai plecau.

Viitorul socru al profesorului de istorie şi-a scos un certificat medico-legal care atestă rănile de pe braţe. Deşi victimele susţin că mascaţii au făcut exces de zel, reprezentanţii poliţiei spun că intervenţia a respectat întocmai procedura obişnuită.

Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova: „După ce au sunat la uşă conform procedurii, poliţiştii au încercat pătrunderea în locuinţă prin forţarea uşii de acces, dar în acelaşi timp persoanele aflate în interior au răspuns şi au deschis uşa. S-a stabilit că acestea nu au legătură cu dosarul penal aflat în cercetare, astfel că nu s-a continuat activitatea procedurală de percheziţie”.

Proprietarul apartamentului e hotărât să depună o plângere împotriva celor care i-au speriat viitorii socri. Legea e, însă, de partea poliţiştilor.

Florin Tîrnovan, avocat: Nu pot face absolut nimic la acest moment, atâta vreme cât mandatul respectiv a fost acordat de un judecător care a studiat anumite documente.

Reporter: Mandatul permitea percheziţii în acea locuinţă. Bănuiesc că daunele nu pot fi plătite

Florin Tîrnovan, avocat: Da, dacă era exact pe acel imobil şi nu este vreo greşeală de număr, de apartament, nu pot fi.

Corneliu Riegler susţine că aproape an de an le declară poliţiştilor care-i bat la uşă că tânara pe care o caută ei nu locuieşte la acea adresă. Se pare că, de această dată, oamenii legii au vrut să se convingă cu ochii lor.

Sursa: Digi24.ro

- Reclama -
Loading...
- Reclama -
Celion Dion Bucuresti

Ultimele stiri

Peroane improvizate din dale de beton, pe marginea sinelor de tramvai. STB: Nu e periculos!

Societatea de Transport București susține că peroanele provizorii de pe linia tramvaiului 41 sunt realizate în condiții de siguranță...

Un angajat al primariei Sectorului 1 s-a dezbracat, de trei ori, in fata elevelor de la diferite scoli din Bucuresti

Un bărbat de 33 de ani, angajat în subordinea Primăriei Sectorului 1, a fost arestat preventiv de polițiștii din Capitală, după ce ar fi...

Dancila atinge apogeul PROSTIEI! Se semneaza, din nestiinta, ”Bucatarul sef” in corespondenta internationala oficiala!

Viorica Dăncilă s-a semnat ”bucătar-șef” la sfârșitul scrisorii în care susținea OUG 13 și pe care a trimis-o colegilor europarlamentari. Captura foto a fost...

STB anunta ca va creste capacitatea de transport pe liniile 21 si 32

Primăria Capitalei, prin Societatea de Transport București – STB SA, va suplimenta cu 10% numărul tramvaielor de pe liniile 21 și 32 pentru a...

Pandele isi face televiziune pe bani publici in Voluntari

Primăria lui Florentin Pandele se pregătește să își facă un post de televiziune. Proiectul Consiliului Local Voluntari este coordonat de jurnaliștii Alex Căutiș și...
- Reclama -

Mai multe stiri din Bucuresti

- Reclama -