joi, noiembrie 21, 2019

Pana majora de curent in Pipera! Mare parte din nordul Bucurestiului a ramas in bezna!

Pe acelasi subiect

Tudor Chirila: „Votez Iohannis. Că doar nu m-am tâmpit, după doi ani de stat în stradă”

Alături de Oana Pellea, Mihai Şora şi Victor Rebengiuc, de Mihai Călin, Medeea Marinescu sau Marius Manole, actorul şi...

Plangere penala dupa ce Guvernul Dancila s-a folosit de numele Simonei Halep pentru deturnare de fonduri publice

Pe masura ce trec zilele de la destituirea Guvernului Dancila, apar tot mai multe surprize neplacute cu privire la...

Dancila reconfirma prostia: „Iohannis sa-si ceara scuze ca mi-a spus Vasilica”

Viorica Dancila i-a cerut, duminica, la Antena 3 presedintelui Klaus Iohannis sa isi ceara scuze pentru ca i-a spus...

Pană de curent în București, miercuri seară. Avaria este de la Transelectrica, transportatorul național de energie, potrivit informațiilor Libertatea. Sunt afectate zonele: Pipera, Aviației, Dristor, Pantelimon, Obor, Iancului, Piața Romană, Dorobanți. Stațiile de metrou Pipera și Iancului au fost cufundate în întuneric, timp de câteva minute bune, din cauza unei pene de curent care a afectat Capitala. Circulația metrourilor nu a fost afectată. Pe de altă parte, în zonele afectate de avarie, unele semafoare nu funcționează. 

Turnicheții de la intrarea în stația Pipera au funcționat în timpul penei de curent, însă călătorii au fost nevoiți să folosească lumina telefoanelor mobile pentru a se orienta.

„Nu staționați pe peron. După închiderea ușilor nu seva mai vedea nimic”, a fost mesjaul anunțat în difuzoare de angajații Metrorex.

„Stimați călători, Metrorex își cere scuze pt acest deranjament tehnic în stația Pipera”, a fost un alt mesaj către călători.

În blocurile de pe Lizeanu, pana de curent a durat cca o jumătate de oră, până în urmă cu aproximativ 5 minute.

Totodată, la spitalele Fundeni și Floreasca, generatoarele de curent au intrat în funcțiune.

Potrivit Poliției Rutiere, s-a înregistrat aglomerație mare în zonele Ștefan cel Mare, Mihai Bravu, Barbu Văcărescu, Șoseaua Colentina și o situație mai deosebită la intersecția Șoseaua Colentina cu Șoseaua Fundeni, din cauza unui semafor defect.

În zona Iancului, nu a existat curent electric de mai bine de o oră. Un fost director de rețele de la Electrica a declarat pentru Libertatea că este posibil ca avaria să fie cauzată de căderea unui transformator pe 110 kilovolți.

În zona Iancului, a căzut rețeaua de 10 kilovolți, iar din acest motiv sunt probleme în această parte a Capitalei. Pe de altă parte, pe Matei Voievod nu sunt probleme, pentru că în această zonă funcționează rețeaua de 20 kilovolți.

E-Distribuție Muntenia transmite că: „În după-amiaza zilei de 1 noiembrie 2017, a apărut un defect în rețeaua de electricitate din zona București, nu în instalațiile E-Distribuție Muntenia. Aceasta a afectat alimentarea unor stații de transformare operate de E-Distribuție Muntenia în partea de nord și de est a Bucureștiului. E-Distribuție Muntenia lucrează pentru alimentarea clienților, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol”.

IGPR informează că în sectoarele 1 și 2, în zonele Barbu Văcărescu- Pipera- Tei-Pantelimon, nu funcționează iluminatul stradal și nici semaforizare, fluența traficului rutier fiind asigurată de către polițiștii de la Rutieră.

Elevii de la Școala 78, din sectorul 3, au fost trimiși acasă, din cauza avariei. Este singura unitate de învățământ unde s-a luat această decizie, a transmis Inspectoratul Școlar al Municipiului București, pentru Libertatea.

Sursa: Libertatea.ro

- Reclama -
Loading...
- Reclama -
Celion Dion Bucuresti

Ultimele stiri

STB anunta ca va creste capacitatea de transport pe liniile 21 si 32

Primăria Capitalei, prin Societatea de Transport București – STB SA, va suplimenta cu 10% numărul tramvaielor de pe liniile...

Pandele isi face televiziune pe bani publici in Voluntari

Primăria lui Florentin Pandele se pregătește să își facă un post de televiziune. Proiectul Consiliului Local Voluntari este coordonat de jurnaliștii Alex Căutiș și...

Concluzia lui Oreste Teodorescu: Doua întâlniri mediatizate in paralel… ne place sau nu, dar asta e realitatea românească… anormala!

Jurnalistul Oreste Teodorescu a concluzionat pe pagina personala de facebook, dupa dezbaterile celor doi candidati la presedintie, ca in acest moment romania este tara...

Raspunsul presedintelui Iohannis la intrebarea lui Moise Guran: „Am reusit sa anulez 70% din masurile care ar fi compromis legile justitiei”

Moise Guran l-a intrebat pe Klaus Iohannis, in cadrul dezbaterii de la BCU, daca nu a amanat organizarea referendumului pentru a obtine un impact...

Dancila spune ca da mediatii la matematica, dar nu stie lucruri elementare din scoala generala!

Viorica Dancila a dat un raspuns gresit, marti seara, in momentul in care a fost intrebata cum se calculeaza aria cercului. Ea s-a laudat,...
- Reclama -

Mai multe stiri din Bucuresti

- Reclama -