miercuri, noiembrie 20, 2019

Aici se vede revolutia promisa de Firea! Bucurestiul conduce detasat topul pe 2017 al celor mai aglomerate orase din Europa!

Pe acelasi subiect

Tudor Chirila: „Votez Iohannis. Că doar nu m-am tâmpit, după doi ani de stat în stradă”

Alături de Oana Pellea, Mihai Şora şi Victor Rebengiuc, de Mihai Călin, Medeea Marinescu sau Marius Manole, actorul şi...

Plangere penala dupa ce Guvernul Dancila s-a folosit de numele Simonei Halep pentru deturnare de fonduri publice

Pe masura ce trec zilele de la destituirea Guvernului Dancila, apar tot mai multe surprize neplacute cu privire la...

Gabriela Firea, umilita public de scriitorul Radu Paraschivescu. Toata sala a aplaudat

Scriitorul Radu Paraschivescu a fost prezent vineri seară la concertul trupei Taxi, la Sala Palatului, unde a fost invitat pe scenă...

Traficul este o problemă tot mai mare în orașele din întreaga lume, scrie Businessinsider.com. Unele metropole, însă, au găsit soluții pentru a reduce ambuteiajele formate mai ales în orele de vârf. Printre acestea se numără Londra, care percepe o taxă pentru majoritatea vehiculelor care se deplasează în zone predispuse la congestionare, în special în centrul orașului. Din păcate, edilii altor localități încă nu au găsit o rezolvare eficientă a acestei probleme.

TomTom, o companie de navigare și de cartografiere, a întocmit un clasament cu orașele europene care au cel mai aglomerat trafic. Firma a colectat date timp de peste nouă ani și a acordat fiecărui oraș un punct de congestie din 100. Scorul anual, cu date actualizate în 2016, arată cât timp suplimentar petrec șoferii în trafic.

 1. Napoli, Italia, a primit un scor de 33%, ceea ce înseamnă că șoferii au nevoie de 33% mai mult timp de călătorie pentru a ajunge la destinația dorită.
 2. Koln, Germania. Este foarte apropiat de Napoli, cu un scor de 34%. În acest caz, lucrurile merg mai rău decât în 2015, când obținuse un scor de 30%.
 3. Varșovia, Polonia, a obținut un scor de 37%, ceea ce reprezintă o îmbunătățire cu un punct față de 2015.
 4. Atena, Grecia, are același scor cu Varșovia, de 37%, însă congestia sa a crescut ușor în 2016.
 5. Manchester, Anglia, a obținut un scor de 38%. Stă un pic mai bine față de anul precedent.
 6. Bruxelles a obținut un scor de 38%. Circulația din capitala Belgiei s-a aglomerat în ultimii trei ani.
 7. De asemenea, Parisul a obținut un scor de 38%. Și aici valoarea traficului este mai mare față de anii anteriori. O creștere a scorului fără precedent, spun specialiștii.
 8. Este cunoscut faptul că Roma are o problemă de trafic. Orașul a obținut un scor ridicat, de 40%, o creștere de două puncte față de anul precedent.
 9. Marsilia, Franța, a obținut un scor de 40%, o creștere de două puncte față de anul anterior.
 10. Londra a depus eforturi pentru a reduce traficul cu un sistem de taxare în zone centrale, dar încă se confruntă cu mari ambuteiaje. A obținut un scor de 40%, în creștere față de 2015.
 11. Sankt Petersburg, Rusia, a primit un scor de 41%. Condițiile de trafic s-au deteriorat în ultimii ani.
 12. Moscova a obținut același punctaj ca și în 2015: 44%. În ciuda problemelor majore de trafic ale orașului, TomTom a acordat orașului premiul pentru locurile parcare disponibile. În capitala Rusiei, timpul de căutare a unui loc de parcare s-a redus cu 65%.
 13. București, România, are cel mai rău trafic din Europa, cu un scor de 50%, o creștere masivă cu șapte puncte față de 2016. Din păcate, pentru șoferii din Capitală, edilii încă nu au găsit o rezolvare pentru această problemă. Aflat pe un neonorant loc 1 în acest top, Bucureștiul nu doar că e sufocat de mașini, dar nu are nici locuri de parcare suficiente. Nici în centrul orașului, nici în zonele rezidențiale.
- Reclama -
Loading...
- Reclama -
Celion Dion Bucuresti

Ultimele stiri

Concluzia lui Oreste Teodorescu: Doua întâlniri mediatizate in paralel… ne place sau nu, dar asta e realitatea românească… anormala!

Jurnalistul Oreste Teodorescu a concluzionat pe pagina personala de facebook, dupa dezbaterile celor doi candidati la presedintie, ca in...

Raspunsul presedintelui Iohannis la intrebarea lui Moise Guran: „Am reusit sa anulez 70% din masurile care ar fi compromis legile justitiei”

Moise Guran l-a intrebat pe Klaus Iohannis, in cadrul dezbaterii de la BCU, daca nu a amanat organizarea referendumului pentru a obtine un impact...

Dancila spune ca da mediatii la matematica, dar nu stie lucruri elementare din scoala generala!

Viorica Dancila a dat un raspuns gresit, marti seara, in momentul in care a fost intrebata cum se calculeaza aria cercului. Ea s-a laudat,...

Analiza pe care nu o vei vedea la nicio televiziune: Singura șansa a unei Romanii normale este punerea in aplicare de urgenta a unui...

Jurnalistul Oreste Teodorescu a postat pe pagina personala de facebook o interesanta analiza privind activitatea fiecarui presedinte al Romaniei dupa 1989 si ce a...

Moise Guran merge la dezbaterea cu presedintele Iohannis: Am acceptat invitatia in secunda doi!

Moise Guran i-a explicat lui Cristian Tudor Popescu, luni, intr-o emisiune la Europa FM de ce a acceptat invitatia lui Klaus Iohannis de a...
- Reclama -

Mai multe stiri din Bucuresti

- Reclama -