vineri, noiembrie 15, 2019

Agentia Europeana a Medicamentului a desfiintat candidatura Bucurestiului! Proiect respins categoric!

Pe acelasi subiect

Gabriela Firea, umilita public de scriitorul Radu Paraschivescu. Toata sala a aplaudat

Scriitorul Radu Paraschivescu a fost prezent vineri seară la concertul trupei Taxi, la Sala Palatului, unde a fost invitat pe scenă...

Mesajul jurnalistul Oreste Teodorescu pentru toti romanii, in prag de alegeri: Avem o sansa istorica!

Cu doar doua zile inainte de alegerile pentru presedintele Romaniei, jurnalistul Oreste Teodorescu a tinut sa transmita un mesaj...

CTP: dumneavoastră ați vrea să vă întâlniți cu Dăncilă? Ce sa vorbesti cu cineva atât de jos din toate punctele de vedere?

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre anunțul președintelui Klaus Iohannis că nu va participa la o dezbatere...

Bucurestiul obtine o nota proasta din partea Agentiei Europene a Medicamentului in ceea ce priveste accesul la piata muncii, accesul la servicii sociale si medicale pentru copii si sotiile/sotii angajatilor EMA, apreciindu-se ca nu indeplineste cerintele de relocare a sediului din aceste puncte de vedere.

Agentia Europeana a Medicamentului a publicat vineri evaluarea ofertelor tarilor care doresc sa-i gazduiasca sediul, dupa Brexit, si care au fost remise Comisiei Europene.

Agentia a evaluat ofertele din punct de vedere al facilitatilor oferite de cladirea propusa si al informatiilor legate de accesibilitate, existenta unor facilitati adecvate pentru educatie, accesul la piata muncii, securitate sociala si de sanatate, precum si asigurarea continuitatii activitatii.

In ceea ce priveste accesibilitatea locatiei, au fost avute in vedere, spre exemplu, existenta hotelurilor in apropiere, aeroporturile si cursele pe care le asigura acestea, inclusiv spre locatii precum Tokyo sau Washington etc. In ceea ce priveste cladirile propuse, au fost analizate spre exemplu facilitatile IT (retele telecom, Wi-Fi) dar si securitatea accesului in sediu sau facilitati pentru conferinte.

La accesul pe piata muncii, securitate sociala si de sanatate, EMA a evaluat inclusiv drepturi egale pentru persoanele LGBT.

EMA a clasificat indeplinirea criteriilor prin patru culori: verde inchis (indeplineste criteriile), verde deschis (indeplineste criteriile dar ridica semne de intrebare in ceea ce priveste realizarea lor in intervalul de timp necesar), portocaliu deschis (indeplineste partial criterii si ridica semne de intrebare majore legate de continuitatea activitatii) si portocaliu inchis (nu indeplinieste criteriile si deci nu asigura continuitatea afacerii).

In ceea ce priveste cladirea propusa, Bucurestiul primeste doua note portocaliu deschis: cladirea va fi gata in trimestrul I din 2019, dar salile de intalnire par sa fie intr-o cladire separata si nu e clar daca sunt dedicate doar pentru EMA. In plus, saloanele pentru delegati nu sunt prevazute in oferta.

La facilitati, oferta include o retea de telecomunicatii de mare capacitate si viteza, precum si facilitati de securitate, insa nu mentioneaza nimic legat de facilitatile pentru conferinte (transmisii video, sistem de votare etc)

La planul de relocare, Bucurestiul primeste portocaliu inchis, in conditiile in care acesta „depinde puternic de contributia tehnica si managementul EMA”.

In plus, nu e descrisa nicio structura de guvernanta si niciun sprijin de aprovizionare. In ciuda confirmarii ca sediul va fi gata in primul trimestru din 2019, oferta face referiri la eventuale intarzieri.

Note proaste la sediile propuse mai primesc Atena, Dublin, Malta, Sofia, Stockholm, Varsovia, Zagreb si Porto.

In ce priveste asigurarea continuitatii afacerii, Bucurestiul primeste portocaliu inchis la disponibilitatea angajatilor de a se muta aici, la fel ca si Atena, Sofia, Malta, Varsovia, Zagreb sau Helsinki. Primeste insa verde deschis pentru accesibilitatea locatiei si existenta unor facilitati adecvate pentru educatia copiilor angajatilor EMA.

Sursa: hotnews.ro

- Reclama -
Loading...
- Reclama -
Celion Dion Bucuresti

Ultimele stiri

Inca un derapaj grotesc al viceprimarului Bucurestiului: Vezi-ţi de treaba dumitale, că eşti femeie cu burta la gură!

Vicepreședintele Senatului, Mihai Goțiu, cere demiterea viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu. El face această solicitare către Partidul Social Democrat și...

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu: PNL va câștiga detașat alegerile prezidențiale, locale și parlamentare!

Domnule viceprimar Dan Cristian Popescu, ca reprezentant liberal, cum caracterizați rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale? Dar finala Klaus Iohannis-Viorica Dăncilă? Putem pleca, ca punct...

Viceprimarul din Sector 2, intalnire cu elevii in cadrul campaniei ”Be cool, not a fool”

Zilele trecute viceprimarul Sectorului 2, Dan cristian Popescu, am fost invitat în cadrul campaniei antidrog „Be cool, not a fool”, să discute cu elevii...

Toate promisiunile se transforma in minciuni: Metrou spre Drumul Taberei va fi inaugurat anul viitor!

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi inaugurat la finele primului semestru din 2020, estimează Mariana Miclăuş, noul director general al Metrorex. Anterior, foşti...

Cristian Tudor Popescu: „Abjecta G. Firea a postat un fake news de un primitivism colosal!”

Cristian Tudor Popescu are o reactie dura fata de comportamentul manifestat de Viorica Dancila si Gabriela Firea in urma dezbaterii lui Klaus Iohanni cu...
- Reclama -

Mai multe stiri din Bucuresti

- Reclama -