luni, ianuarie 27, 2020

Se deschide primul Street Food Park permanent din Bucuresti

Pe acelasi subiect

Indemnul jurnalistului Oreste Teodorescu, ascultat de guvern

Primarul comunei iesene Mogosesti Siret, Damian Butnariu, a fost exclus din PNL Iasi in cadrul Biroului Politic Judetean, dupa...

Contracandidat surpriza pentru Gabriela Firea la Primaria Capitalei

Fostul ministru pentru Românii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici va candida din partea partidului ADER în cursa pentru scaunul de...

Alerta in Otopeni: Un proiectil a fost descoperit pe pista aeroportului Henri Coanda

Un proiectil de 7 centimetri a fost găsit în timpul lucrărilor la una dintre pistele de pe Aeroportul Otopeni,...

Paul Nicolau, antreprenorul care deţine în Bucureşti mai multe restaurante care comercializează preparate pe baza de fructe de mare, precum Taverna Racilor sau SeaFood Shaorma, deschide în centrul Capitalei un local amenajat sub forma unui parc de restaurante, denumit Wahaka Street Food Park, în care peste 20 de vendori, parte a grupului de restaurante MGC, îşi vor comercializa preparatele.

Investiţia în acest proiect se ridică la 200.000 de euro, potrivit proprietarului Wahaka Street Food Park, anunta Ziarul Financiar.

„Deschidem un street food park care va fi deschis zilnic, pe toată perioada anului, în care vom avea 20 de vendori. Proiectul e parte a grupului de restaurante din Bucureşti, MGC. Nu închiriem spaţii, ci le administrăm noi pe toate. Vor fi specialităţi de bază de fructe de mare, burgeri, mâncare chinezească, clătite şi multe alte specialităţi”, a spus Paul Nicolau, proprietarul Wahaka Street Food Park.

Antreprenorul Paul Nicolau speră la vânzări totale de circa 100.000 de euro pe lună cu Wahaka Street Food Pak. Parcul de restaurante se întinde pe suprafaţă de circa 2.000 metri pătraţi şi este acum în curs de amenajare, urmând să fie deschis pe 28 septembrie 2017.

„Noi am tot participat la tot felul de festivaluri şi am vazut că există o deschidere mare a publicului către street food şi am luat decizia de a deschide un street food park, de a găti în faţă oamenilor. Targetul nostru în ceea ce priveşte vânzările este de 100.000 de euro pe lună. O să fie şi o piaţă de peşte în interior, iar pe timpul iernii Taverna Racilor se mută în interior, în hala, pe conceptul: Omul vede peştele viu, eu îl gătesc imediat şi i-l aduc pe farfurie”, a spus Paul Nicolau.

În cadrul parcului de restaurante Wahaka Street Food Pak vor fi prezenţi vendori precum Trattoria Monza, Taverna Covaci, restaurantul Santorini, Baba Novacco şi alţii.

Sursa: zf.ro

- Reclama -
Loading...
- Reclama -
Celion Dion Bucuresti

Ultimele stiri

Bucurestenii care circula cu STB vor primi masti pentru prevenirea raspandirii bolilor

STB va cumpăra măști sanitare, care vor fi împărțite călătorilor în autobuze și tramvaie, pentru a preveni răspândirea virusului...

De ce nu se inchid scolile in Bucuresti, cum au cerut parintii? Raspunsul Gabrielei Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a ținut să le transmită un mesaj părinților care îi solicită să închidă școlile în Capitală din cauza epidemiei de...

Doar gura e de ea: Firea infranta din nou in instanta! ”Constatam dispretul administratiei Firea pentru respectarea legii!”

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este obligata, in baza unei decizii a Tribunalului Bucuresti, sa faca public proiectul de amenajare a Parcului Cismigiu,...

Lista scolilor si gradinitelor din Bucuresti inchise din cauza gripei

Inspectoratul Școlar al Municipiului București a anunțat că mai multe şcoli şi grădiniţe din Capitală sunt închise din cauza epidemiei de gripă, dar şi...

Alerta in Otopeni: Un proiectil a fost descoperit pe pista aeroportului Henri Coanda

Un proiectil de 7 centimetri a fost găsit în timpul lucrărilor la una dintre pistele de pe Aeroportul Otopeni, potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale Aeroporturi...
- Reclama -

Mai multe stiri din Bucuresti

- Reclama -