luni, noiembrie 18, 2019

Cum se apara Gabriela Firea in fata protestului taximetristilor!?

Pe acelasi subiect

Gabriela Firea, umilita public de scriitorul Radu Paraschivescu. Toata sala a aplaudat

Scriitorul Radu Paraschivescu a fost prezent vineri seară la concertul trupei Taxi, la Sala Palatului, unde a fost invitat pe scenă...

CTP: dumneavoastră ați vrea să vă întâlniți cu Dăncilă? Ce sa vorbesti cu cineva atât de jos din toate punctele de vedere?

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre anunțul președintelui Klaus Iohannis că nu va participa la o dezbatere...

Plangere penala dupa ce Guvernul Dancila s-a folosit de numele Simonei Halep pentru deturnare de fonduri publice

Pe masura ce trec zilele de la destituirea Guvernului Dancila, apar tot mai multe surprize neplacute cu privire la...

In legatura cu protestul Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania, organizat astazi, 26 aprilie, Biroul de Presa al Primariei Municipiului Bucuresti este imputernicit sa faca urmatoarele precizari:

RATB executa traseele catre localitatile din Ilfov la cererea Unitatilor Administrativ Teritoriale, prestand un serviciul de utilitate publica pe cheltuiala acestora, in baza Legii nr. 92/2007, legea serviciilor de transport public local.

Mentionam ca, aceste trasee nu au fost licitate de operatorii privati si nu inregistreaza un profit consistent. Legislatia actuala nu permite operatorilor privati sa obtina trasee de transport public local de calatori DECAT PRIN LICITATIE.

Constituirea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara va oferi cadrul necesar pentru organizarea unui transport public de calitate in zona metropolitana a Bucurestiului si va rezolva toate situatiile conflictuale din prezent, in beneficiul calatorilor.

Astfel, se va putea organiza atribuirea de trasee in judetul Ilfov pentru operatorii privati, care pot opera si pe raza Municipiului Bucuresti.

Conform directivei UE 1370, operatorilor apartinand autoritatilor publice li se pot atribui direct trasee, insa, RATB nu are capacitatea de a deservi toate traseele.

Sublinem, de asemenea, ca nici dupa achizitia celor 400 autobuze noi pentru care PMB va organiza licitatie internationala, RATB nu va avea capacitatea de a efectua transport public atat in Bucuresti, cat si judetul Ilfov, de aceea vor fi organizate de urgenta licitatii de trasee.

Si in cazul Municipiului Bucuresti, pe unele trasee, se va organiza licitatie. Scopul acestor licitatii il constituie efectuarea unui transport rapid, de calitate pentru cetateni si nu realizarea unui profit pentru RATB.

Reamintim ca Primaria Municipiului Bucuresti a aprobat in sedinta Consiliului General din data de 29 martie 2017, infiintarea a 56 de linii noi de transport public, care sa faca legatura intre cartierele mari ale Bucurestiului si localitatile importante din judetul Ilfov. De asemenea, vor face legatura intre cartierele de periferie ale Capitalei si zona de centru a municipiului Bucuresti.

- Reclama -
Loading...
- Reclama -
Celion Dion Bucuresti

Ultimele stiri

Plangere penala dupa ce Guvernul Dancila s-a folosit de numele Simonei Halep pentru deturnare de fonduri publice

Pe masura ce trec zilele de la destituirea Guvernului Dancila, apar tot mai multe surprize neplacute cu privire la...

Inca un derapaj grotesc al viceprimarului Bucurestiului: Vezi-ţi de treaba dumitale, că eşti femeie cu burta la gură!

Vicepreședintele Senatului, Mihai Goțiu, cere demiterea viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu. El face această solicitare către Partidul Social Democrat și către primarul Capitalei, Gabriela Firea....

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu: PNL va câștiga detașat alegerile prezidențiale, locale și parlamentare!

Domnule viceprimar Dan Cristian Popescu, ca reprezentant liberal, cum caracterizați rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale? Dar finala Klaus Iohannis-Viorica Dăncilă? Putem pleca, ca punct...

Viceprimarul din Sector 2, intalnire cu elevii in cadrul campaniei ”Be cool, not a fool”

Zilele trecute viceprimarul Sectorului 2, Dan cristian Popescu, am fost invitat în cadrul campaniei antidrog „Be cool, not a fool”, să discute cu elevii...

Toate promisiunile se transforma in minciuni: Metrou spre Drumul Taberei va fi inaugurat anul viitor!

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi inaugurat la finele primului semestru din 2020, estimează Mariana Miclăuş, noul director general al Metrorex. Anterior, foşti...
- Reclama -

Mai multe stiri din Bucuresti

- Reclama -