luni, noiembrie 18, 2019

Ce a patit educatoarea de la gradinita 41 filmata agresand copiii?

Pe acelasi subiect

Gabriela Firea, umilita public de scriitorul Radu Paraschivescu. Toata sala a aplaudat

Scriitorul Radu Paraschivescu a fost prezent vineri seară la concertul trupei Taxi, la Sala Palatului, unde a fost invitat pe scenă...

CTP: dumneavoastră ați vrea să vă întâlniți cu Dăncilă? Ce sa vorbesti cu cineva atât de jos din toate punctele de vedere?

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre anunțul președintelui Klaus Iohannis că nu va participa la o dezbatere...

Plangere penala dupa ce Guvernul Dancila s-a folosit de numele Simonei Halep pentru deturnare de fonduri publice

Pe masura ce trec zilele de la destituirea Guvernului Dancila, apar tot mai multe surprize neplacute cu privire la...

Educatoarea grădiniţei din cadrul Şcolii Generale numărul 41, înregistrată pe când agresa verbal un copil de trei ani, a fost pedepsită. Pentru limbajul licenţios folosit în raportul cu copiii pe care trebuie să îi educe, Comisia de Disciplină a unităţii de învăţământ a decis să-i reducă dascălului salariul în următoarele patru luni.

Educatoarea a fost înregistrată de un părinte în timp ce îi numea pe copii „animale”. Împotriva ei, 64 de părinţi de la grădiniţa respectivă au depus un memoriu la Ministerul Educaţiei.

„Sancţiunea primită cu două treimi din cei prezenţi în Consiliul de Administraţie este de reducere cu 15 procente din salariu. 15 procente din salariu pe o perioadă de 4 luni”, spune Marina Manea, inspector ISMB.

Ăsta e sistemul. Nu suntem noi de vină” – aşa a încercat atunci educatoarea să-şi justifice comportamentul agresiv faţă de copiii de trei ani. În discuţiile avute cu părinţii, a recunoscut de altfel şi că foloseşte uneori metode pedagogice neortodoxe.

Reducerea salariului cu 15% pentru următoarele patru luni a fost decisă de Comisia de disciplină a unității de învățământ, respectiv şcoala numărul 41 din Bucureşti, de care ţine grădiniţa.

Sancţiunea a fost luată cu votul a două treimi dintre membrii respectivei comisii.

Părinţii copilului – victimă a educatoarei sunt nemulţumiţi şi consideră că pedeapsa este prea blândă. Directorul şcolii consideră însă că acest caz nu e reprezentativ pentru activitatea cadrului didactic.

Direcţiunea spune că 64 de părinţi au înaintat recent un memoriu Ministerului Educației în care cer să nu fie desfăcut contractul de muncă al educatoarei, iar alţi patru părinți au făcut cerere să-și înscrie copiii la grupa acestui cadru didactic. În paralel însă, Poliția Capitalei s-a autosesizat și face cercetări pentru purtare abuzivă, după ce părinții copilului care ar fi fost agresat de educatoare au depus plângere la Secția 7 din Bucureşti. Și Inspectoratul Școlar s-a autosesizat atunci și a făcut un raport trimis unității de învățămant și Parchetului.

- Reclama -
Loading...
- Reclama -
Celion Dion Bucuresti

Ultimele stiri

Plangere penala dupa ce Guvernul Dancila s-a folosit de numele Simonei Halep pentru deturnare de fonduri publice

Pe masura ce trec zilele de la destituirea Guvernului Dancila, apar tot mai multe surprize neplacute cu privire la...

Inca un derapaj grotesc al viceprimarului Bucurestiului: Vezi-ţi de treaba dumitale, că eşti femeie cu burta la gură!

Vicepreședintele Senatului, Mihai Goțiu, cere demiterea viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu. El face această solicitare către Partidul Social Democrat și către primarul Capitalei, Gabriela Firea....

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu: PNL va câștiga detașat alegerile prezidențiale, locale și parlamentare!

Domnule viceprimar Dan Cristian Popescu, ca reprezentant liberal, cum caracterizați rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale? Dar finala Klaus Iohannis-Viorica Dăncilă? Putem pleca, ca punct...

Viceprimarul din Sector 2, intalnire cu elevii in cadrul campaniei ”Be cool, not a fool”

Zilele trecute viceprimarul Sectorului 2, Dan cristian Popescu, am fost invitat în cadrul campaniei antidrog „Be cool, not a fool”, să discute cu elevii...

Toate promisiunile se transforma in minciuni: Metrou spre Drumul Taberei va fi inaugurat anul viitor!

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi inaugurat la finele primului semestru din 2020, estimează Mariana Miclăuş, noul director general al Metrorex. Anterior, foşti...
- Reclama -

Mai multe stiri din Bucuresti

- Reclama -