marți, decembrie 10, 2019

Primaria Sectorului 4 anunta constructia a 13 noi parcari! Vezi unde vor fi create!

Pe acelasi subiect

Infractiuni de CORUPTIE! DNA, descinderi masive la PSD si la parlamentari PSD acasa

Procurorii DNA Timişoara şi ofiţerii DGA fac percheziţii luni diminieaţă, într-un amplu dosar de corupţie. Vizaţi sunt trei parlamentari...

Dupa Berbeceanu, un alt nume important se pregateste sa intre in echipa guvernamentala

Prim-ministrul Ludovic Orban își aduce alături cei mai buni oameni din PNL. Cristi Barbu, secretar general adjunct al partidului,...

Bucurestenii au iesit cu ligheane in fata Primariei Capitalei! CatastroFirea ne-a adus ca-n vremea comunismului!

Mai multe persoane se află, joi dimineață, în fața Primăriei Capitalei unde au adus ligheane pentru a protesta pentru...

13 noi parcări cu un total de peste 3.000 de locuri urmează să fie construite în Capitală, cele mai mari fiind la Piaţa Sudului şi la staţia de metrou IMGB din Sectorul 4. Suma estimată de administraţia locală pentru construirea lor este de circa 100 milioane lei. Indicatorii tehnico-economici si detaliile de cost şi construcţie pentru toate cele 13 noi parcări urmează să fie supuşi votului Consiliului Local Sector 4 în şedinţa de vineri. 

1. Strada Secerei, intre Palatul Copiilor si Sala Polivalenta: parcare la sol de circa 750 locuri;

Valoarea estimata a investitiei este de 15,947,133 lei.

„Sectorul 4 al Minicipiului Bucuresti a demarat, in anul 2016, procedura de achizitionare a unor servicii in vederea realizarii obiectivul de investitii „Elaborarea studiului de fezabilitate privind amenajare parcare aproximativ 700 locuri” – in zona starzii Secerei din Sectorul 4 al Municipului Bucuresti. Din cauza lipsei locurilor de parcare, ca urmare a cresterii numarului posesorilor de autoturisme, parcarile existente au devenit insuficiente. Astfel, se impune necesitatea construirii unei parcari pe o suprafata de 21.000 mp, care va asigura fluidizarea traficului in zona respectiva prin relocarea autoturismelor care in prezent ocupa caile de circulatie”, se arata in raportul de specialitate al proiectului de hotarare prin care se aproba indicatorii tehnico-economici ai proiectului.

2. Bd. C-tin. Brancoveanu nr. 130, bl. 35: parcare 160 de locuri cu doua nivele;

Valoarea estimata a investitiei este de 13,421,769 lei.

„Din cauza lipsei locurilor de parcare, ca urmare a cresterii numarului posesorilor de autoturisme, parcarile existente au devenit insuficiente. Astfel, se impune necesitatea construirii unei parcari pe o suprafata de 1560 mp, care va asigura fluidizarea traficului in zona respectiva prin relocarea autoturismelor care in prezent ocupa caile de circulatie”, se arata in raportul de specialitate al proiectului de hotarare prin care se aproba indicatorii tehnico-economici ai proiectului.

3. Str. Caramidarii de Jos : parcare de 78 locuri cu doua nivele (parter si terasa);

Valoarea estimata a investitiei este de 4,465, 327 lei.

„Din cauza lipsei locurilor de parcare, ca urmare a cresterii numarului posesorilor de autoturisme, parcarile existente au devenit insuficiente. Astfel, se impune necesitatea construirii unei parcari pe o suprafata de 1360 mp, care va asigura fluidizarea traficului in zona respectiva prin relocarea autoturismelor care in prezent ocupa caile de circulatie. Avand in vedere cele mai sus mentionate, supunem spre aprobare Consiliului Local al Sectorului 4 indicatorii tehnico-economici la faza „Studiu de Fezabilitate” a investitiei, asa cum a fost intocmita de catre proiectant”, se arata in raportul de specialitate al proiectului de hotarare prin care se aproba indicatorii tehnico-economici ai proiectului.

4. Intersectia str. Covasna cu aleea Dorohoi: parcare cu 168 locuri, dispuse pe doua nivele (parter si etaj);

Valoarea estimata a investitiei este de 6,346,470 lei;

„Sectorul 4 al Minicipiului Bucuresti a demarat, in anul 2016, procedura de achizitionare a unor servicii in vederea realizarii obiectivul de investitii „Elaborarea studiului de fezabilitate privind amenajare parcare intersectia str. Covasna cu aleea Dorohoi”. Datorita lipsei locurilor de parcare, ca urmare a cresterii numarului posesorilor de autoturisme, parcarile existente au devenit insuficiente. Astfel, se impune necesitatea construirii unei parcari pe o suprafata de 1617 mp, care va asigura fluidizarea traficului in zona respectiva prin relocarea autoturismelor care in prezent ocupa caile de circulatie”, se arata in raportul de specialitate al proiectului de hotarare prin care se aproba indicatorii tehnico-economici ai proiectului.

5. Statia metrou IMGB – Sos. Berceni: parcare cu 346 locuri la sol;

Valoarea estimata a investitiei este de 7,356,003 lei;

„Sectorul 4 al Minicipiului Bucuresti a demarat, in anul 2016, procedura de achizitionare a unor servicii in vederea realizarii obiectivul de investitii „Elaborarea studiului de fezabilitate privind amenajare parcare statia metrou IMGB – Sos. Berceni”. Datorita lipsei locurilor de parcare, ca urmare a cresterii numarului posesorilor de autoturisme, parcarile existente au devenit insuficiente. Astfel, se impune necesitatea construirii unei parcari pe o suprafata de 5315 mp, care va asigura fluidizarea traficului in zona respectiva prin relocarea autoturismelor care in prezent ocupa caile de circulatie”, se arata in raportul de specialitate al proiectului de hotarare prin care se aproba indicatorii tehnico-economici ai proiectului.

6. Strada Izvorul Oltului, nr. 4, bl 33: parcare cu 104 de locuri, dispuse pe doua nivele (parter si etaj);

Valoarea estimata a investitiei este de 4,9 milioane lei;

„Sectorul 4 al Minicipiului Bucuresti a demarat, in anul 2016, procedura de achizitionare a unor servicii in vederea realizarii obiectivul de investitii „Elaborarea studiului de fezabilitate privind amenajare parcare str. Izv. Oltului nr. 4, bl. 33″. Datorita lipsei locurilor de parcare, ca urmare a cresterii numarului posesorilor de autoturisme, parcarile existente au devenit insuficiente. Astfel, se impune necesitatea construirii unei parcari pe o suprafata de 1449 mp, care va asigura fluidizarea traficului in zona respectiva prin relocarea autoturismelor care in prezent ocupa caile de circulatie”, se arata in raportul de specialitate al proiectului de hotarare prin care se aproba indicatorii tehnico-economici ai proiectului.

7. Intersectia Sos. Oltenitei cu Sos. Berceni, langa statia de metrou: parcare cu 360 de locuri dispuse pe patru nivele (parter, doua etaje si terasa);

Valoarea estimata a investitiei este de 15 milioane lei;

„Din cauza lipsei locurilor de parcare, ca urmare a cresterii numarului posesorilor de autoturisme, parcarile existente au devenit insuficiente. Astfel, se impune necesitatea construirii unei parcari (P+2) pe o suprafata de 7000 mp, care va asigura fluidizarea traficului in zona respectiva prin relocarea autoturismelor care in prezent ocupa caile de circulatie”, se arata in raportul de specialitate al proiectului de hotarare prin care se aproba indicatorii tehnico-economici ai proiectului.

8. In spatele Pietei Berceni-Oltenitei: parcare cu 210 locuri, pe doua nivele;

Valoarea estimata a investitiei este de 6,36 milioane lei;

„Din cauza lipsei locurilor de parcare, ca urmare a cresterii numarului posesorilor de autoturisme, parcarile existente au devenit insuficiente. Astfel, se impune necesitatea construirii unei parcari pe o suprafata de 2700 mp, care va asigura fluidizarea traficului inzona respectiva prin relocarea autoturismelor care in prezent ocupa caile de circulatie”, se arata in raportul de specialitate al proiectului de hotarare prin care se aproba indicatorii tehnico-economici ai proiectului.

9. Piata Big Berceni: parcare cu 113 locuri, dispuse pe 3 nivele (parter, etaj si terasa);

Valoarea estimata a investitiei este de 4,4 milioane lei;

„Datorita lipsei locurilor de parcare, ca urmare a cresterii numarului posesorilor de autoturisme, parcarile existente au devenit insuficiente. Astfel, se impune necesitatea construirii unei parcari pe o suprafata de 2400 mp, care va asigura fluidizarea traficului in zona respectiva prin relocarea autoturismelor care in prezent ocupa caile de circulatie”, se arata in raportul de specialitate al proiectului de hotarare prin care se aproba indicatorii tehnico-economici ai proiectului.

10. Intersectia str. Straja cu str. Resita: parcare cu 95 de locuri la sol;

Valoarea estimata a investitiei este de 6,6 milioane lei;

„Datorita lipsei locurilor de parcare, ca urmare a cresterii numarului posesorilor de autoturisme, parcarile existente au devenit insuficiente. Astfel, se impune necesitatea construirii unei parcari pe o suprafata de 1617 mp, care va asigura fluidizarea traficului in zona respectiva prin relocarea autoturismelor care in prezent ocupa caile de circulatie”, se arata in raportul de specialitate al proiectului de hotarare prin care se aproba indicatorii tehnico-economici ai proiectului.

11. Str. Tomesti nr.11, bl. 14: parcare 133 locuri, dispuse pe doua nivele (parter si terasa);
Valoarea estimata a investitiei este de 6 milioane lei;

„Datorita lipsei locurilor de parcare, ca urmare a cresterii numarului posesorilor de autoturisme, parcarile existente au devenit insuficiente. Astfel, se impune necesitatea construirii unei parcari pe o suprafata de 1886 mp, care va asigura fluidizarea traficului in zona respectiva prin relocarea autoturismelor care in prezent ocupa caile de circulatie”, se arata in raportul de specialitate al proiectului de hotarare prin care se aproba indicatorii tehnico-economici ai proiectului.

12. Str. Anton Bacalbasa nr. 15, bl. 119: parcare cu 152 locuri;

Valoarea estimata a investitiei este de 6,6 milioane lei;

„Datorita lipsei locurilor de parcare, ca urmare a cresterii numarului posesorilor de autoturisme, parcarile existente au devenit insuficiente. Astfel, se impune necesitatea construirii unei parcari pe o suprafata de 1980 mp, care va asigura fluidizarea traficului in zona respectiva prin relocarea autoturismelor care in prezent ocupa caile de circulatie”, se arata in raportul de specialitate al proiectului de hotarare prin care se aproba indicatorii tehnico-economici ai proiectului.

13. Sos. Oltenitei, nr. 9, in curtea ADP : parcare cu 600 de locuri la sol;

Valoarea estimata a investitiei este de 29 milioane lei, insa suma cuprinde si construiorea unui centru multifunctional pentru servicii sociale in regim de zi si clinica medicala, scrie Hotnews. 

- Reclama -
Loading...
- Reclama -
Celion Dion Bucuresti

Ultimele stiri

Mesajul lui Oreste Teodorescu din Parlamentul European: Sa nu uitam nicicând, jertfa lor pentru libertate și democrație!

Jurnalistul Oreste Teodorescu a participat marti la o importanta dezbatere in Parlamentul European, la finalul evenimentului acesta postand pe...

In viitorul apropiat, masinile parcate pe trotuar vor putea fi ridicate

Comisia de Transporturi din Camera Deputaților a dat marți raport favorabil unei inițiative legislative care modifică Codul Rutier și le permite polițiștilor să ridice...

Incep atacurile intre candidatii USR-Plus la Primaria Capitalei: Nicusor Dan da tonul

Susținut de USR pentru candidatura la Primăria Capitalei, Nicușor Dan își dorește o dezbatere publică cu Vlad Voiculescu, omul susținut de PLUS. Astfel, Nicușor...

Solista trupei Roxette a murit

Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, a murit luni, la vârsta de 61 de ani, după o boală îndelungată, informează publicaţia britanică The Mirror, citată...

PSD a facut zid in Parlament in jurul pensiilor speciale

Presedintele Comisiei de Munca din Camera Deputatilor, Adrian Solomon (PSD), s-a erijat in aparator al pensiilor speciale, sustinand ca „nu trebuie schimbate regulile din...
- Reclama -

Mai multe stiri din Bucuresti

- Reclama -