duminică, decembrie 15, 2019

Primaria Capitalei promite, din nou, amenajarea Prelungirii Ghencea! Vezi cand ar trebui sa inceapa lucrarile!

Pe acelasi subiect

Tudorel Toader ii salveaza pe Dragnea si Mazare: Scapa din puscarie cu recursul compensatoriu!

Comandantul penitenciarului Rahova, Denis Darie, a confirmat pentru G4media.ro faptul că toată închisoarea de maximă siguranță din București a...

Firea iar face scandal: Eu nu sunt Firea, eu sunt doamna Firea! Cine nu ma respecta pe mine nu repecta bucurestenii!

Primarul Gabriela Firea se arata extrem de deranjata ca premierul Orban si-a permis sa vorbeasca despre ea fara sa...

Infractiuni de CORUPTIE! DNA, descinderi masive la PSD si la parlamentari PSD acasa

Procurorii DNA Timişoara şi ofiţerii DGA fac percheziţii luni diminieaţă, într-un amplu dosar de corupţie. Vizaţi sunt trei parlamentari...

Administraţia Străzilor va demara, în luna aprilie, lucrări de construire a trotuarelor pe şoseaua Prelungirea Ghencea, în prezent fiind remediate deficienţele din carosabil şi marcate trecerile de pietoni, a informat vineri Primăria Capitalei, printr-un comunicat de presă remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, la iniţiativa primarului general, Gabriela Firea, la sediul municipalităţii, a avut loc o şedinţă de lucru la care au participat toţi factorii responsabili cu identificarea unor soluţii pentru decongestionarea traficului din zona Prelungirea Ghencea.

În cadrul întâlnirii, la care au fost prezenţi şi membri ai asociaţiei ‘Iniţiativa Prelungirea Ghencea’, reprezentanţii administraţiei au dat asigurări că vor face toate demersurile pentru deblocarea conflictului de trafic din zonă, situaţie care trenează de aproape zece ani.

Directorul Administraţiei Străzilor, Mirela Ioniţă, a anunţat că se fac deja demersuri pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii locuitorilor din zonă.

‘În data de 22 martie a început marcarea trecerilor de pietoni şi au fost demarate lucrări de reparaţii pe porţiunile unde au apărut gropi. De asemenea, până la supralărgirea şoselei, a fost găsită o soluţie provizorie pentru siguranţa pietonilor: vor fi construite trotuare (cu o garanţie de patru ani), pe o lungime de 3 km, până la limita administrativă cu judeţul Ilfov. Trotuarele vor avea o lăţime de 1,5 m astfel încât să permită şi circulaţia bicicletelor. Construirea acestora vă începe în luna aprilie şi va dura aproximativ o lună şi jumătate’, menţionează comunicatul de presă.

Primăria Municipiului Bucureşti a alocat suma de 5.000.000 de lei pentru obiectivul de investiţii penetraţie Prelungirea Ghencea – Domneşti, în proiectul de buget pentru anul 2017.

‘Suma a fost alocată pentru întocmirea unui nou studiu de fezabilitate şi a unui Plan Urbanistic Zonal, care să corespundă situaţiei actuale din teren, având în vedere că zona s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. În urma demersurilor municipalităţii, acest proiect va fi inclus în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă Bucureşti – Ilfov 2016-2030’, mai arată comunicatul de presă.

La şedinţa de lucru au participat consilieri personali ai primarului general, consilieri municipali, precum şi reprezentanţi ai Direcţiei Transporturi şi ai Direcţiei Politici Publice, alături de reprezentanţi ai Administraţiei Străzilor, ai Regiei Autonome de Transport Bucureşti, ai Ministerului Transporturilor, ai Brigăzii de Poliţie Rutieră, ai Primăriei Sectorului 6 şi ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

În paralel cu proiectul municipalităţii, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va realiza un pasaj suprateran peste centura Capitalei şi calea ferată, ce ar trebui să fluidizeze circulaţia rutieră în zona intersecţiei dintre ieşirea din Bucureşti spre Domneşti, dinspre Prelungirea Ghencea, şi centura Capitalei, unde, în prezent, se creează frecvent ambuteiaje.

- Reclama -
Loading...
- Reclama -
Celion Dion Bucuresti

Ultimele stiri

Firea iar face scandal: Eu nu sunt Firea, eu sunt doamna Firea! Cine nu ma respecta pe mine nu repecta bucurestenii!

Primarul Gabriela Firea se arata extrem de deranjata ca premierul Orban si-a permis sa vorbeasca despre ea fara sa...

Tariceanu o ironizeaza pe Firea: Mai are o sansa din greseala!

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, reacţionează la vestea că decizia de atribuire de la licitația pentru tramvaie organizată de Primăria Capitalei, prin care turcii de...

Gabriela Firea anunta ca e in stare de orice sa mai castige un mandat: Chiar nu maintereseaza, eu imi duc lupta mea!

Gabriela Firea a anunțat vineri, la Antena 3, că va mai candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Firea a precizat totodată că nu...

Harta in timp real a poluarii Bucurestiului

O platformă online lansată recent arată gradul de poluare din diferite regiuni ale Capitalei. Până acum, zece senzori au fost amplasaţi în cele mai...

Scandalagioaca Firea ameninta ca-i face plangere premierului Orban pentru abuz in serviciu

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, îi răspunde premierului Ludovic Orban, cel care spunea că primarul cere bani ”cu neobrăzare”. Firea îi transmite că solicită acești...
- Reclama -

Mai multe stiri din Bucuresti

- Reclama -