Politist batut in plina strada, in Bucuresti! Al treilea caz intr-o saptamana!

Politist batut in plina strada, in Bucuresti! Al treilea caz intr-o saptamana!

Un poliţist a fost bătut de un individ la intrarea din Parcul Circului din Capitală. Poliţistul intervenise pentru a aplana un scandal între acesta şi un alt bărbat.

Agresorul a fost dus la audieri, împreună cu poliţistul, la secţia 6 din București.

”În jurul orei 21.30, prin apel 112 a fost sesizat un scandal, în zona unui parc din Sectorul 2. La fața locului s-au deplasart două echipaje de poliție, care au constatat că un șofer a avut o dispută verbală cu mai multe persoane, conflictul fiind aplanat”, spun reprezentanții Poliției Capitalei, pentru Libertatea.

La scurt timp după ce au ajuns polițiștii a venit și tatăl șoferului, nervos, polițiștii fiind nevoiți să îl imobilizeze, pentru că era violent. Șoferul, când a văzut că tatăl lui este imobilizat, a devenit agresiv și i-a dat un pumn unui polițist.

Cei doi agresori, tată și fiu, au fost luați de polițiști și duși pentru audieri la Secția 6 de Poliție, fiind acuzați de ultraj.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 2 urmează să stabilească ce măsuri vor fi luate în cazul celor doi bărbați, pentru că au lovit și au agresat verbal polițiști.

Bucurestiul iti recomanda:   VIDEO - Bataie intr-un bar din Bucuresti: Un consilier de sector loveste un angajat al primariei!

Acesta este al treilea caz în care un poliţist cade victimă agresiunilor, în mai puțin de o săptămână, anunta antena3.ro.

În localitatea Tărtășești din județul Dâmbovița, un bărbat a lovit doi polițiști care au venit să aplaneze un conflict între acesta și fratele său, pe terasa dintr-o benzinărie din localitate. Agresorul a fost acuzat de ultraj și arestat preventiv.

Un bărbat din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov, a rănit doi agenți de poliție, în noaptea de duminică spre luni. Pe unul dintre aceștia l-a tăiat cu cioburile unui pahar spart la un braț, în timp ce pe celălalt l-a mușcat.

Share this post